Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ Γρεβενών: Ανακοίνωση του ΑΣ Ταξιάρχη

Μετά τον σημερινό αγώνα με την Μ.Θ. Κνίδης και την διαιτησία του κ. Ρίγκου είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε δημοσίως σχετικά με τα όσα συνέβησαν σήμερα το απόγευμα. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ''λάθη" βοηθών, μη καταλογισμένα πέναλντι κτλ. γιατί και τα ''λάθη'' είναι μέρος του παιχνιδιού. 


Δεν είναι όμως μέρος του παιχνιδιού, του ποδοσφαίρου τουλάχιστον, το καράτε και το μποξ. Εκεί που θέλουμε να σταθούμε είναι στην ''ανεύθυνη" στάση του κ. Ρίγκου προς του παίκτες της ομάδας μας. Μη καταλογίζοντας παραβάσεις και μη τιμωρώντας με κάρτες αυτό το αντιαθλητικό παιχνίδι, άφησε του παίκτες μας απροστάτευτους από σοβαρούς τραυματισμούς και επέτρεψε το γήπεδο να γίνει ''ρινγκ''. 

Μπορεί να πρόκειται για ερασιτεχνικό αθλητισμό και πολλές φορές οι διαιτητές να είναι πιο επιεικείς σχετικά με την επιβολή πειθαρχικών ποινών. Ωστόσο πρέπει να υπάρχει και ένα όριο στην έλλειψη αυστηρότητας των διαιτητών γιατί εδώ μιλάμε για σοβαρό κίνδυνο, πρόκλησης σωματικής βλάβης. Ελπίζουμε στο μέλλον, η ομάδα μας και κάθε ομάδα αυτού του πρωταθλήματος να μην τύχει της μεταχείρισης που είχαμε εμείς σήμερα από τον κ. Ρίγκο. 

Υ.Γ. Τέλος να πούμε, πως και σε άλλους αγώνες, έχουμε βγάλει συγχαρητήρια ανακοίνωση για την διαιτησία παρότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.