Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου – Ακαδημία Βοΐου 0-1 | φωτο

Στο 86 λεπτό κέρδισε το Βοΐο τον Ελλήσποντο σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, Ο Ηλίας Ιωάννης ήταν στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Βοΐου, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που σίγουρα είναι πολύτιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί η ομάδα του Βοΐου.

Τι άλλο είχε αυτό το ματς; Πολλή βροχή και πολλές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Στο 5 λεπτό πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Φασούλα να βγαίνει τε τα τετ με τον τερματοφύλακα Μωυσίδη το πλασέ όμως θα περάσει άουτ.

Στο 10 λεπτό μεγάλη απόκρουση του Μωυσίδη σε σουτ από καλή θέση του Σκαμάγκα.
Στο 12 λεπτό ο Ελλήσποντος αντέδρασε στης δύο απανωτές ευκαιρίες που δέχτηκε, ο Μουρατίδης θα πιάσει την κεφαλιά ο αμυντικός του Βοΐου θα κόψει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας του γκολκίπερ Μάκρη

Στο 30 λεπτό σουτ βολίδα του Καραγιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι του Μωυσίδη.
Στο 35 λεπτό σουτ από καλή θέση από τον Παπουτσίδη κόβουν η αμυντική του Ελλησπόντου πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 59 λεπτό ο Παπουτσίδης θα πιάσει δυνατό σουτ θα απόκρουση ο Μωυσίδης για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 65 λεπτό σέντρα από δεξιά από τον Αλεξίου θα πιάσει ωραία γυριστή κεφαλιά ο Ηλίας η μπάλα θα περάσει λίγο πανό από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ.
Στο 70'λεπτό ο Ελλήσποντος θα χάσει καλή ευκαιρία από πλάγια θέση ο Γεωργιάδης Δ θα σουτάρει τελευταία στιγμή θα κόψει ο αμυντικός του Βοΐου.

Στο 80 λεπτό σουτ του Τσαυταρίδη η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 84 λεπτό μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Ελλήσποντο θα συνδυαστούν στον χώρο του κέντρου πολύ ωραία ο Περισανίδης με τον Παταρίδη θα πασάρει στον Γεωργιάδη Δ να πιάνει δυνατό σουτ προς στην εστία πέφτει και αποκρούει ο γκολκίπερ, στην επαναφορά ο Πάτσης με προβολή θα βρει την μπάλα θα την στήλη προς την εστία , αλλά με δεύτερη απόκρουση του Μάκρη θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 86 λεπτό ότι δεν κατάφερε ο κοντόσωμος Ηλίας στο 65 λεπτό, το κατάφερε μετά από σέντρα Στεργιόπουλου η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά και ενώ φαινόταν ότι την έλεγχε ο γκολκίπερ Μωυσίδης θα βρεθεί στον ξεμαρκάριστο Ηλία και με κεφαλιά θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του Βοΐου.
Στο 90+3 Το τελευταίο σφύριγμα του Κωνσταντινίδη.


Ελπίδες Ελλησπόντου (Καλλιανίδης): Μωυσιδης, Γιώργος Κουσαλίδης Ποσινακιδης Ηλίας (65' Γεωργιάδης Δημήτρης) Κώστας Μουρατίδης, Κώστας Γεωργιάδης, Νίκος Περισανίδης Παναγιώτης Τσαυταρίδης, Σίμος Πάτσης, Χρήστος Παταρίδης, Παναγιώτης Τεντζίδης, Ποσινακίδης Αθανάσιος (88' Βασιλειάδης Βασίλης).

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου (Δημητρίου): Μακρής, Στεργιόπουλος, Τζακόπουλος, Τουλιόπουλος, Αλεξίου, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης (88' Κορσαβίδης) Σκαμάγκας (75'BASHALLI) Φασούλας, Παπουτσίδης, Ηλίας.

Διαιτητής του αγώνα κ.  Κωνσταντινίδης με βοηθούς τον κ.  Βάββο  και την κα Βαρδιαμπαση.


Ρεπορτάζ του αγώνα Κοτσαλίδης Γιάννης

Σχόλια