Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης - Κένταυρο Πρωτοχωρίου 0-5 | φωτο - βίντεο


Βαριά ήττα με 0-5 από τον ισχυρό φέτος Κένταυρο Πρωτοχωρίου γνώρισαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης για την 11η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.
Μετά την ήττα αυτή οι Ελπίδες παρέμειναν στην τελευταία θέση μαζί με την Καρυδίτσα με 4 βαθμούς ενώ ο Κένταυρος παρέμεινε στην 3η θέση με 24.



Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες πάλεψαν το παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο αλλά το γκολ του Γιώτη Σιαπανίδη με δυνατό φάουλ στο 32′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 0-1.

Στο 44′ έγινε το 0-2 όταν μετά από πάσα του και λάθος της άμυνας των Ελπίδων ο Γιάννης Παρχαρίδης  απέφυγε τον τερματοφύλακα Ακριτίδη και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν κι είχαν ένα δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Κικίδη στο 50′.

Στη συνέχεια το Πρωτοχώρι ισορρόπησε το παιχνίδι και προς το τέλος του αγώνα κατάφερε να σημειώσει άλλα τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών.

Στο 77′ ο Σιαπανίδης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς, απέφυγε τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-3.


Στο 78′ μετά από μπάσιμο και πάσα του Κυριακίδη ο Γιάννης Κολαϊδης από κοντά έκανε το 0-4.

Στο 82′ μετά από κόρνερ του Κυριακίδη ο Σωτήρης Θεοδωρίδης με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το τελικό 0-5.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης (Β. Μαντζώλας): Ακριτίδης, Κυρζόπουλος, Κακούλης, Αλατζάς (80′ Καρασαββίδης), Μαλόκου, Μπεθάνης, Κικίδης, Κωδωνάς (72′ Μπουμπόναρης), Τσιφτσής, Σταυριανουδάκης (80′ Ζήκος), Σαράφας.

Κέντευρος  Πρωτοχωρίου (Κ. Γρηγοριάδης): Χ. Παρχαρίδης, Κορδοπάτης, Πεκιαρίδης, Γκουργκούτας, Κεκεζίδης, Γεωργιάδης, Ευαγγελόπουλος (68′ Θεοδωρίδης), Ι. Παρχαρίδης (80′ Κολαϊδης), Κυριακίδης, Σιαπανίδης, Τζοϊτης (83′ Τσιολάκης).

Διαιτητής: Χ. Κωνσταντινίδης

Βοηθοί: Κ. Σίας, Α. Σίας

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια