Β’ ΕΠΣΚ: Δόξα Μικροκάστρου – Ελπίδες Ελλησπόντου 1-0 | φωτο - βίντεο



Δίκαιη νίκη για την ομάδα του Μικροκάστρου απέναντι στην ομάδα του Ελλησπόντου που για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του αντιπάλου.
Στο 12 λεπτό φάουλ για την ομάδα του Μικροκάστρου με τον Στεργίου η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ Μωυσίδη.

Στο 25 λεπτό από αριστερά θα βγάλει την σέντρα θα απομακρύνει την μπάλα ο Περισανίδης.
Στο 38 λεπτό βαθιά μπαλιά για τον Στεργίου θα βγει και με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Μωυσίδη.

βίντεο: Δόξα Μικροκάστρου

Στο 42 λεπτό θα βγάλει την σέντρα από δεξιά ο Καρακώστας στην μεγάλη περιοχή θα βρεθεί μόνος ο Στεργίου θα πιάσει δυνατό σουτ η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 48 λεπτό ο Γκαραγκούνης θα πασάρει στον Καρακώστα από καλή θέση θα σουτάρει η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Μωυσίδη.

Στο 55 πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Ελλησπόντου με τον Καραφυλίδη να βρίσκει τον Γεωργιάδη Δ θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του γκολκίπερ Τσότσου.

Στο 70 λεπτό σέντρα μέσα στην περιοχή του Ελλησπόντου θα πιάσει πολύ καλή κεφάλια ο Στεργίου θα πεταχτεί και θα απόκρουση με τα ακροδάχτυλα ο Μωυσίδης σε κόρνερ.

Στο 77 λεπτό σε μια φάση διάρκειας για την ομάδα του Μικροκάστρου ο συνήθης ύποπτος και ο καλύτερος παίκτης του Μικροκάστρου Στεργίου θα βγάλει την σέντρα στον αμαρκάριστο Τζίλια θα πάρει την κεφαλιά η μπάλα θα πάει στον Καρακώστα θα βγάλει την σέντρα εκεί που είναι μόνος ο Τζίλιας και με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μικροκάστρου 1-0.

Ο Ελλήσποντος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού με την ομάδα του Μικροκάστρου να παίρνει μια πολύτιμη νίκη και τους τρεις βαθμούς του αγώνα.

Συνθέσεις ομάδων:
 Δόξα Μικροκάστρου (Καλπατσέκας):  Τσοτσος, Δελαπάσχος, Μυλωνάς (78' Κηπηρτίδης) Καλαμπούκας, Νιανιάκας, Μπούρτσος (86' Ζαχαράκης), Καρακώστας, Τσιούκρας, Τζίλιας (81' Καριντζιάς),  Γκαραγκούνης, Στεργίου.

Ελπίδες Ελλησπόντου (Καλλιανίδης):  Μωυσίδης, Μουρατίδης, Ποσινακίδης Ηλίας, Γεωργιάδης Κώστας, Περισανίδης, Τεντζίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Καραφυλίδης, Αραπίδης (Βασιλειάδης) Παταρίδης, Πάτσης (80' Τσαυταρίδης).

Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Πανυτσίδης, με βοηθούς τους Δραγώγια και Ντούλε.



Ρεπορτάζ του αγώνα, Κοτσαλίδης Γιάννης
















Σχόλια