Β’ ΕΠΣΚ: Κεραυνός Πετρανών – ΑΟ Κρόκου 1-0 | φωτο - βίντεο

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η νεοφώτιστη ομάδα του Α.Ο.ΚΡΟΚΟΥ στο γήπεδο Πετρανών το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στην δυνατή ομάδα του Κεραυνού Πετρανών στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' Κατηγορίας  Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ.


δηλώσεις του αρχηγού του ΑΟ Κρόκου Αντώνη Μανώλα 

Έτσι η ομάδα των Πετρανών έμεινε μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, τρείς λιγότερους από την ομάδα των Ακριτών που  βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.



Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια με έντονη την παρουσία του κόσμου ιδιαίτερα από την ομάδα του Κρόκου. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα φάνηκε ότι το παιχνίδι θα είναι περισσότερο δυνατό και όχι τεχνικό μιας που το γήπεδο Πετρανών διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα που δυσκολεύει την ανάπτυξη του παιχνιδιού ιδιαίτερα για την ομάδα του Κρόκου η οποία είχε την κατοχή της μπάλας και στα δυο ημίχρονα χωρίς να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.

Στο 7'λεπτό δυνατό σουτ του Μανώλα έξω από την περιοχή των Πετρανών αποκρούει με γροθιές ο Παπακώστας που ήταν μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης του Κεραυνού μιας που οι επεμβάσεις του ήταν σημαντικές καθ όλη την διάρκεια του αγώνα στερώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την ομάδα του Κρόκου.

Στο 11'λεπτό κεφαλιά του Μητράγκα η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 13'λεπτό σουτ του Δελλόπουλου φεύγει άουτ.
Στο 15'λεπτό κοντινή προβολή του Ψαλλίδα Ευθ. η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρανάνου.
και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης ανοίγει το σκορ με προβολή από κοντά κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς βάζοντας τους μπροστά στο σκορ.
Στο 34'σούτ - φάουλ του Γιαπράκα η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κρόκου ξεκίνησε να πιέζει ψηλά την μπάλα με τους παίκτες του Γιάννη ΤΣΙΡΕΚΑ να θέλουν να φτάσουν στην ισοφάριση,χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο προπονητής των φιλοξενουμένων φρέσκαρε με αλλαγές τόσο την μεσαία γραμμή όσο και την επίθεση της ομάδας του, με την πίεση να αυξάνεται, αλλά λάθος και βιαστικές επιλογές των παικτών του δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα της ισοφάρισης.

Στο 47'λεπτό ωραίο φάουλ του Ρούσση για τους φιλοξενούμενους η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Παπακώστα.
στο 50'λεπτό σουτ του Χαραλαμπίδη για τους γηπεδούχους μπλοκάρει σταθερά ο Καρανάνος Χ.
στο 51'λεπτό πλασέ του CEKA για τους γηπεδούχους αποκρούει με υπερένταση ο Καρανάνος.
στο 55'λεπτό ανάποδη κεφαλιά του Ψαλλίδα Β. μέσα από την μικρή περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.
στο 56'λεπτό δυνατό σουτ του Τσιάρα Μ. η μπάλα φεύγει άουτ.
στο 57'λεπτό δυνατό σουτ του νεοεισελθών Καραθανάση για τον Κρόκο η μπάλα φεύγει άουτ.
στο 61'λεπτό ο ίδιος παίκτης χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού σουτάρει στην κίνηση αλλά ο έμπειρος πορτιέρο Παπακώστας αποκρούει με υπερένταση την μπάλα.
στο 82'λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Κρόκου από τον πρώτο της σκόρερ Γκόγκο αφού στο σούτ που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή ο Παπακώστας κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Μπαϊραμίδης - Μπέλτσου- Κάμπερ


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ (Σταφυλίδης Σάββας) Παπακώστας,Μητράγκας Π,Ελευθεριάδης,Σιδέρης,Παπαδάκης(62'HASKACA),Σαρβανίδης,Χαραλαμπίδης,Μητράγκας Ι(89'Γουρζουλίδης),CEKA,Ψαλλίδας Β(82'Mακρυγιάννης),Ψαλλίδας Ευθ.


Α.Ο.ΚΡΟΚΟΥ (ΤσιρέκαςΓιάννης) ΚαρανάνοςΧ.Καρατζέτζος,Γιαπράκας,Μανώλας,Δελλόπουλος,Ρούσσης,Γκόγκος,ΚαρανάνοςΙ(81'Παπανικολάου).
Τσιάρας Μ.,Καρανάνος Μ(69'Τσιάρας Πασχ.),Πλάκας(46'Καραθανάσης).

Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΡΟΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Κεραυνού Πετρανών για την άψογη φιλοξενία.

Επιμέλεια- Παύλος Καλεμκερίδης

Σχόλια