Α1 ΕΠΣΦ: Ερμής Αμυνταίου – Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 1-1 | φωτο - βίντεο

Μοιρασιά στο Φλωρινιώτικο ντέρμπι
 Ισόπαλο έληξε  το γειτονικό ντέρμπι στο Αμύνταιο μεταξύ των ομάδων Ερμή Αμυνταίου – Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα με 1-1.

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Ερμή Αμυνταίου και Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα με σκορ 1-1.



Έγινε ένα  αρκετό κάλο  ποιοτικά παιχνίδι  που το παρακολούθησαν περίπου 2.000 φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι  ήταν αυτοί που είχαν  και τις πιο πολλές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές κατάφεραν  να την μετουσίωση σε γκολ  και συγκεκριμένα στο 10΄.



 Από την άλλη ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα παρουσιάστηκε κι αυτός δυνατός είχε το δοκάρι  νωρίς στο  πρώτο ημίχρονο, και στο δεύτερο είχε την κατοχή, δημιούργησε δυο τρεις ευκαιρίες και σε μια από αυτές σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης προς το τέλος του αγώνα.


Το φιλμ του αγώνα
Πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 4΄ για την ομάδα του Ερμή Αμυνταίου όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλιάδη, έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας και εν συνεχεία η αμυντικοί.
Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα είχαν  δοκάρι σε σουτ του Μπατμά.
7΄ Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Ερμής Αμυνταίου όταν βγήκε μόνος του ο Ηλιάδης αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα  που έδιωξε με τα πόδια.
Ότι δεν κατάφερε στις δυο πρώτες ευκαιρίες ο Ηλιάδης το κατάφερε στο 15΄ με ωραίο γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και  άνοιξε το σκορ για το Ερμή Αμύνταιου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
12΄Η ομάδα του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα είχε  ευκαιρία σε σουτ του Ρωμαίου από το ημικύκλιο που κατέληξε άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ερμής Αμυνταίου απαντάει στην ευκαιρία με τον Θεοδουλίδη όταν  σε κάθετη μπαλιά του Σερσέμη έκανε το σουτ αλλά έφυγε άουτ.
25΄ Ο Κλάζογλου του Ερμή Αμυνταίου χάνει μοναδική ευκαιρία μόνος του πιάνει την κεφαλιά ύ απέφυγε τον τερματοφύλακα, την περνώντας την μπάλα  από πάνω του, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή.
27΄ Ωραίο σουτ του Τσέλα του Ερμή Αμυνταίου  κατέληξε μόλις άουτ.
29΄ Νέα ευκαιρία για τον Ερμή Αμυνταίου σε σουτ του Θεοδουλίδη να καταλήγει μόλις άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Μακεδονικός χάνει ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν το σουτ του Ανδρεάδη κατέληξε άουτ.
71΄ Ευκαιρία για τον Ερμή Αμυνταίου με τον Τσέλα  από κοντά δεν μπόρεσε να τσιμπήσει την μπάλα, μετά από σέντρα του Πασχαλίδη
81΄Σουτ του Γετίμη για τον Ερμή Αμυνταίου έξω από την περιοχή  ύστερα από πάσα του Δόνε κατέληξε άουτ.
83΄ φάουλ έξω από την περιοχή του Ερμή Αμυνταίου του Χαιτίδη πάνω στον Ρωμαίο. 
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αθανασιάδης, , η μπάλα χτύπησε στο τοίχος αλλάζει πορεία  ξεγελάει τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς του παίκτη αλλά και των φιλάθλων του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα.,
85΄ Λίγο έλειψε να γυρίσει το σκορ ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα όταν ο Ρωμαίος απέφυγε με δυο ντρίπλες τον Τσέλα έκανε το σουτ απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, έτρεξε και πρόλαβε την μπάλα ο Ανδρεάδης που έκανε το σουτ αλλά κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε άουτ.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου και το πρόεδρο τους κ. Λαζαρίδη για την άψογη φιλοξενία και την διευκόλυνση που παρείχε στα μέλη της αθλητικής εκπομπής Ματιές Στα Σπορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Θεοδωρόπουλος με επόπτες τους κ.κ.  Δημόπουλο και Δράγο

Ερμής Αμυνταίου( Σιαπανίδης): Μπερμπερίδης, Πασχαλίδης, Τσέλα, Γετίμης, Κλάζογλου, Μαριορίδης, Θεοδουλίδης ( 57΄Παπαδόπουλος), Σερσέμης, Ηλιάδης( 75΄ Κωνσταντίνιδης), Τσορλίνης( 75΄Χαιτίδης), Δόνες.


Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα ( Νταμπίζας): Κωφίδης, Γιορεντίδης, Ρούντος ( 80΄Σεκκουλίδης), Μουλάς, Σιδηρόπουλος, Ανδρεάδης, Μπατμάς ( 46΄ Μπαμπάρης), LICO ( 73΄Σβίρος), Αθανασιάδης, RIMOYSKI, Ρωμαίος.

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 


Σχόλια