Β’ ΕΠΣΚ: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-1 | φωτο - βίντεο

 Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Ατρόμητος και Ηρακλής Κρυόβρυσης
 Πολύτιμο βαθμό απέσπασε η Κρυόβρυση μέσα στον Ατρόμητο με σκορ  1-1.
Ήταν  ένα παιχνίδι δυνατό με πολύ πάθος και από τις δυο ομάδες, που είχε σαν αποτέλεσμα και μια αποβολή από πλευράς Ατρόμητου.

Η Κρυόβρυση πήρε την ισοπαλία, μετά  από τις συνεχόμενες ήττες που είχε.
 Και τα δυο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στα πρώτα 27΄ του αγώνα.


Φάσεις και γκολ
Στο 6΄ η ομάδα του Ατρόμητου ανοίγει το σκορ  με τον Λιούρη με πλασέ από  κοντά  και αφού ή μπάλα  βρήκε πρώτα το δοκάρι μέσα   σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η ομάδα της Κρυόβρυσης απάντησε  στο 27΄ με τον Παπαδόπουλο Διογένη που μετά  από σέντρα του Ακριτίδη μέσα στην περιοχή πήρε την κεφάλια και αφού  βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίκτυα για το 1-1.

Δυο λεπτά  αργότερα η Κρυόβρυση χάνει ευκαιρία με τον Αιχμαλωτίδη που μετά από πάσα του Ακριτίδη, μόνος του έπιασε το σουτ αλλά πέρασε άουτ.
37΄ Έχουμε την διπλή ευκαιρία για την Κρυόβρυση, σε μια αντεπίθεση ο Παπαδοπουλος έβγαλε στον Τσενόλι, που  μπήκε μόνος του έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας η μπάλα ξανά έφτασε στον Παπαδόπουλο Διογένη αλλά  τελικά τον έφτασε ο αμυντικός και  έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

39΄ Νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο σε σουτ του Αβραμίδη πέρασε άουτ.
Με το κλείσιμο του ημίχρονο η Κρυόβρυση χάνει ευκαιρία  όταν σε κόρνερ του Αιχμαλωτίδη, μέσα την περιοχή δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά ο Τσάκος.

51΄ Διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κωστάκογλου απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας Μανώλας, η μπάλα πήγε στον Λιούρη που από κοντά πλάσαρε αλλά έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρία σε ωραίο σουτ του Λιούρη ή μπάλα  πέρασε λίγο άουτ.
60΄ Και πάλι ο Λιούρης του Ατρόμητου, από κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σημειώσει γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλαδίκα.

62΄ Έχουμε την αποβολή του Καρασιούνα  του Ατρομήτου με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
68΄ Ο Τσενόλι  της Κρυόβρυσης, μόνος του κάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
80΄ Ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρία με τον Αβραμίδη όταν μπήκε μόνος του έκανε το σουτ από κοντά με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πελετίδης με επόπτες τους κ.κ.  Σπέντσα και Σύκο
Συνθέσεις:


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Αλιατίδης): Καρακασίδης, Μπαλτζής, Νικολαΐδης, Χαριτίδης, Κωστάκογλου Ε, Αραμπατζής (46’  Ιγνατιάδης), Καρασιούνας, Λιούρης (58’  Κωστάκογλου), Αβραμίδης, Βλαδίκας (79’ Τριανταφυλλίδης), Αλιατίδης.


Ηρακλής Κρυόβρυσης (Μανώλας): Μανώλας, Τσάκος (79΄Καραγιάννης), Λούσιος, Αρσενίδης, Βλάχος, Ακριτίδης, Τσεμπερλίδης, Αιχμαλωτίδης, Τσενόλι (75΄Ματσιγγάρης), Μούκας (64΄Παπαδόπουλος Β), Παπαδόπουλος Δ.

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 






























































Σχόλια