Β’ ΕΠΣΚ: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Ακαδημία Βοΐου 1-1 | φωτο

Ισόπαλο το ντέρμπι στο 2ο όμιλο μεταξύ Ατρόμητου Πτολεμαΐδας και Ακαδημία Βοΐου 1-1.
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι μεταξύ του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας και της Ακαδημίας Βοΐου με σκορ 1-1. Ενα μέτριο παιχνίδι που το παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι  που είχε λίγες καλές φάσεις και δυο γκολ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά είχε πάθος, δύναμη και με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο κυνήγι της ανόδου.


Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση έγινε στο 2΄ σε  σουτ του Καρασιούνα του Ατρόμητου , από πλάγια πέρασε άουτ.
10΄ Σουτ δυνατό έξω από την περιοχή από τον Λεμονή του Ατρόμητου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
13΄ Σουτ του Βλαδίκα του Ατρόμητου  λίγο άουτ.
16΄ Η πρώτη επίσκεψη της Ακαδημίας Βοΐου στα καρέ του Ατρόμητου, όταν το σουτ του Στεργιόπουλου αν και αμαρκάριστος  κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
27΄ Ωραίο σουτ  του Καρασιούνα του Ατρόμητου, διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
38΄ Κομπίνα για τους παίκτες του Βοΐου  σε φάουλ η μπάλα καταλήγει στον Φασούλα που κάνει το απευθείας σουτ αλλά κατέληξε άουτ.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Βόιο χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Στεργιοπουλο που σε συρτή σέντρα του Καραγιάννη αν και μόνος του έκανε ένα κακό πλάσε που κατέληξε άουτ.
55΄ ο Ελευθεριάδης του Βοΐου κάνει ένα αδύναμο σουτ με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.
65΄ Ωραίο μονοκόμματο σουτ του Θέμη του Ατρόμητου απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 69΄εκτελεση φάουλ του Βλαδίκα για τον Ατρόμητο, η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή εκεί πήδηξε πιο ψηλά ο Λιούρης που πήρε την κεφαλιά αλλά κατέληξε άουτ.
Ότι δεν κατάφερε ο Λιούρης στο 69΄ το έκανε στο 77΄ ανοίγοντας  το σκορ 1-0 με σουτ ύστερα από εκτέλεση  φάουλ του Βλαδίκα, μέσα στην περιοχή του Βοΐου,
84΄  Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Λεμονή που έκανε το σουτ αμαρκάριστος αλλά κατέληξε άουτ.
91΄το Βόιο ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Ηλία που αμαρκάριστος έκανε το πλασε με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πανυτσίδης  με επόπτες τους κ.κ.  Μπαλιάκα και Λαμπριανίδη


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Αλιατίδης): Καρακασίδης, Νικολαίδης, Κωστάκογλου, Λεμονής, Χαριτίδης, Αραμπατζής( 80΄ Μπαλτζής), Καρασούνας, Λιούρης, Θέμης( 86΄Τριανταφυλλίδης), Βλαδίκας, Αλιατίδης(82΄Παπαδόπουλος).


Ακαδημία Βοΐου( Δημητρίου): Μάκρης, Στεριόπουλος, BASHALLI( 85΄ Κορσαβίδης), Τολιόπουλος, Αλεξίου, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης, XYKA, Φασούλας, Παπουτσίδης, Ηλίας.
επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 





























Σχόλια