Β' ΕΠΣΚ: Πρόοδος Μεταξά - Έλατος Ελάτης 1-2 | φωτο - βίντεο


Με νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 1-2 έληξε το Καμβουνιώτικο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της Προόδου Μεταξά και του Έλατου Ελάτης, που διεξήχθη την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (1ος όμιλος) του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ελάτης ήταν πολύ καλύτερη και βρέθηκε να προηγείται, πριν καν να συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, με 0-2. 



Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους στο 50’, το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον καθώς η ομάδα του Μεταξά βελτιώθηκε σημαντικά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε, κλείνοντας με τη χαμένη ευκαιρία του Μεταξά στο 86’ (κεφαλιά άουτ του Καραδήμα από κοντά) και το δοκάρι του Δαλαμάνου στο 87’ για τον Έλατο.

Τα γκολ του αγώνα:
0-1 στο 12’ με κοντινό πλασέ του Παναγιώτη Τσιώνη, που δέχτηκε τη μπάλα μετά από σουτ του Γκούμα στο δοκάρι.

0-2 στο 17’ με πλασέ εξ επαφής από τον Γιώργο Γκέο, μετά από ασίστ του Λ. Ντίνα και ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε εξουδετερωθεί.

1-2 στο 50’ με ωραίο πλασέ του Θοδωρή Αναγνώστου, που βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας της Ελάτης.

Καλή η διαιτησία από τους Δεληζήση, Δραγώγια, Βάββου.

Η σύνθεση της ομάδας της Ελάτης (το Φ.Α. με τη σύνθεση του Μεταξά ήταν δυσανάγνωστο):
ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ (Αντωνόπουλος Αχιλ.): Αντωνάτος Χ., Ντίνας Λ., Κουμπέτσος Κ., Κιουλτζής Γ., Λαγόπουλος Αγ., Μπέσας Σ., Πούλιος Ν., Γκούμας Σ., Γκέος Γ., Κατσίκας Ι., Τσιώνης Π..
Με την ομάδα της Ελάτης αγωνίστηκαν ακόμη σαν αλλαγή οι, Δαλαμάνος Χ., Ντίνας Απ. και Ντίνας Ν.

Γ.Μ./mikrovalto.gr
















Σχόλια