Β' ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου - Ερμής Ασβεστόπετρας 2-0


Ο Ελλήσποντος ήταν καλύτερος και στα 90' λεπτά και δίκαια επικράτησε την ομάδα της Ασβεστόπετρας.
Στο 25 λεπτό σουτ του Καραφυλίδη από καλή θέση η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ Καραγεωργίου.

 Στο 30 λεπτό ο Μπαλτσής θα πιάσει δυνατό σουτ η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
Στο 34 λεπτό καλή ενέργεια από αριστερά από τον Καραφυλίδη θα βγάλει την σέντρα θα πάρει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ο Γεωργιάδης Δημήτρης η μπάλα θα περάσει λίγο πανό από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ της Ασβεστόπετρας.
Στο 39 λεπτό καλό σουτ του Δελληγιάννη η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ Τεντσογλιδη.

Στο 44 λεπτό ο Περισανίδης θα πιάσει δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα ή μπάλα θα καταλήξει στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ Καραγεωργίου γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Ελλησπόντου.

Στο 55 λεπτό κεφάλια του Δεληγιάννη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τεντσογλίδη.
Στο 58 λεπτό από αριστερά ο Ποσινακίδης Ηλίας θα πασάρει στον Γεωργιάδη Δημήτρη θα πιάσει το σουτ, αλλά ο γκολκιπερ που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο Αντωνίου θα πέσει και θα μπλοκάρει.

Στο 65 λεπτό κόρνερ από δεξιά για την ομάδα του Ελλησπόντου με τον Καραφυλίδη να βρίσκει τον Περισανίδη θα πιάσει την κεφαλιά θα πέσει και θα απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 70 λεπτό ο Περισανίδης θα πιάσει δυνατό σουτ θα απόκρουση ο Αντωνίου και στην επαναφορά ο Γεωργιάδης Δημήτρης θα σουτάρει η μπάλα θα περάσει σύριζα από το κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ.

Στο 81 λεπτό η καλύτερη φάση για την ομάδα της Ασβεστόπετρας από στημένη φάση, φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ελλησπόντου την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Δημητρίου θα σουτάρει στην δεξιά γωνία του γκολκίπερ Τεντσογλίδη αλλά με ωραία εκτίναξη θα πέσει και θα απόκρουση.

Στο 82 λεπτό ο Αραπίδης θα περάσει δύο αντίπαλους θα βγει τε-τα-τετ με τον τερματοφύλακα θα προτίμηση να πασάρει στον ξεμαρκάριστο Καραφυλίδη ο οποίος δεν θα μπορέσει από καλή θέση να στήλη την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85 λεπτό ο Καραφυλίδης ότι δεν κατάφερε στο 82 λεπτό το κατάφερε από τα έντεκα μέτρα μετά από ατομική ενέργεια θα περάσει τον αμυντικό της Ασβεστόπετρας Γκαγκανιάρα θα τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή ο διαιτητής του αγώνα πολύ κοντά στην φάση θα σφυρίξει το πέναλτι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Ασβεστόπετρας που θεώρησαν ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο παίκτης του Ελλησπόντου ήταν σε θέση οφσάιντ, από τα έντεκα μέτρα εύστοχη ο Καραφυλίδης και διαμορφώνει το τελικό σκορ του αγώνα σε 2-0 για την ομάδα του Ελπίδες Ελλησπόντου.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο 90+1 από τον διαιτητή του αγώνα Γεωργιάδη.

Ελπίδες Ελλησπόντου ( Καλλιανίδης ): Τεντσογλίδης, Ποσινακίδης Ηλίας (61’ Αραπίδης). Κουσαλίδης, Γεωργιάδης Κώστας, Μουρατίδης, Περισανίδης, Πάτσης (68' Τσαυταρίδης). Ποσινακίδης Αθανάσιος, Τεντζίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης ,Καραφυλίδης.

Ερμής Ασβεστόπετρας (Δεληγιάννης):  Καραγεωργίου (46' Αντωνίου), Αθανασιάδης, Αγγελίδης, Γκαγκανιάρας, Δημητρίου, Καραγιαννάκης, Χινδιρίδης, Δεήγιάννης, Πιπιντάκος, Μπαλτζ’ης, Κατσιμαντάς.


Διαιτητής του αγώνα ο κ Γεωργιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Σύκο και Χατζή


Elpides Ellispontou 

Σχόλια