Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μακεδονικός Κοζάνης 2-0 | φωτο - βίντεο



Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη για την ΑΕΠ η οποία αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕΚ στους οκτώ βαθμούς.


Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο , τις ευκαιρίες  και την κατοχή απέναντι σ ένα Μακεδονικό όμως καλά οργανωμένο στην άμυνα που έβγαινε όποτε του επέτρεπαν οι καταστάσεις στην αντεπίθεση.

Οι πόντιοι δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν το σκορ μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ  καλή ημέρα και τον Πάντο και λίγο έλειψε  να κάνουν την ζημιά και να ισοφαρίσουν λίγο   πριν γίνει το 2-0 (οριζόντιο δοκάρι με τον Λάμπρου).

Το φιλμ του αγώνα
3΄ ο Συμεωνίδης θα πασάρει στον Σαββούδη που θα ελιχθεί   μέσα στην περιοχή, αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Πάντος.
10΄ από αριστερά ο Ακριτίδης θα περάσει δύο αντιπάλους σέντρα κοντρόλ με το στήθος του Σαββούδη πάσα στον Παπαγαθονίκου σουτ ωραία απόκρουση του Πάντου.
13΄ φάουλ από τα 25 περίπου μέτρα γρήγορη εκτέλεση με πάσα ο Τσαγκαλίδης σουτάρει απόκρουση Πάντου.
14΄παράλληλη σέντρα του Συμεωνίδη προς την εστία , δε βρίσκεται κανείς να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα 
17΄ σουτ του Αντωνόπουλου μπλοκάρει ο Βίδρας.



19΄ γέμισμα από την άμυνα του Μακεδονικού ο Ζαχαριάδης παίρνει την κεφαλιά έξω απ’ την περιοχή ο Ματούλας θα μπει στην περιοχή θα τσιμπήσει τη μπάλα από τον Βίδρα , θα ανατραπεί θα βρεθεί στο έδαφος διαμαρτυρίες για πέναλτι ο κύριος Γεωργιάδης θα συνεχίσει το παιχνίδι.
22΄ κάτοχος της μπάλας ο Παπαγαθονίκου μέσα στην περιοχή πλασάρει ο Πάντος αποκρούει.
25΄ επίθεση από δεξιά για τους γηπεδούχους ο Λιάμης θα βγάλει τον Συμεωνίδη στην πλάτη της άμυνας μέσα στην περιοχή πλασέ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.
31΄ ο Κείσογλου από αριστερά θα πιάσει δυνατό σουτ ο Πάντος θα απογειωθεί και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στο ¨Γ¨ της εστίας του με τα ακροδάχτυλα θα πραγματοποιήσει εκπληκτική επέμβαση και  θα βγάλει τη μπάλα  κόρνερ.
47΄ γέμισμα του Συμεωνίδη από τα δεξιά ο Κιβρακίδης δεν θα πιάσει καλά κεφαλιά έξω απ’ την περιοχή η μπάλα θα πάει στον Κεΐσογλου σουτ παρέμβαση του Τρομπούκη ξεγελιέται ο Πάντος 1-0.
52΄κεφαλιά πάσα του Ματούλα στον Μαλούτα που φεύγει μόνος του μπαίνει στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο Βίδρας
61΄ ο Συμεωνίδης θα βγάλει μπαλιά στον Κεΐσογλου ο οποίος μόνος απέναντι από τον Πάντο θα πλασάρει στην αγκαλιά του.
62΄ πάσα του Συμεωνίδη στον Παπαγαθονίκου σουτ μέσα στην περιοχή εκ νέου ο Πάντος με τα πόδια θα αποκρούσει.
63΄ ο Πάντος διώχνει την μπάλα προς το κέντρο παρέμβαση του Ίττη με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Σαββούδη ο οποίος βγαίνει τετ α τετ πλασέ με το πόδι ο Πάντος σε κόρνερ.
64΄ σέντρα από δεξιά του Παπαγαθονίκου μέσα στην μικρή περιοχή ο Κεΐσογλου θα κάνει κεφαλιά ο Πάντος θα πραγματοποιήσει νέα μεγάλη επέμβαση.
68΄ στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός με τον Ματούλα να δίνει στον   Λάμπρου μέσα στην περιοχή,  σουτ ο Βίδρας διώχνει ψηλά σε κόρνερ.
76΄ σέντρα του Κουτούλα η μπάλα μέσα και πλάγια στην περιοχή στον Λάμπρου σουτ οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
79΄ γέμισμα του Λιάμη απ’ τον χώρο του κέντρου ο Πάντος δεν κάνει έξοδο ο Κεΐσογλου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κάνει το 2-0.

83΄ ο Κεΐσογλου θα βγάλει μπαλιά στον Παπαγαθονίκου ο οποίος πλασάρει η μπάλα περνάει  δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι άουτ.




ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Βίδρας, Πσχαλίδης, Δημητριάδης, Ίττης (69’ Duka), Ακριτίδης, Συμεωνίδης (80’ Ζερβανταρίδης), Κεΐσογλου, Σαββούδης, Παπαγαθονίκου, Τσαγκαλίδης (62’ Κουτσομήτρος), Λιάμης.



 Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Κιβρακίδης, Αντωνόπουλος, Πηγαδάς (66’ Λάμπρου), Τρομπούκης (65’ Κουτούλας), Λέκα, Μαλούτας, Κοτταρίδης,  Νικολάου, Ζαχαριάδης (80’ Μπάκανος), Ματούλας.




Διαιτητής: Γεωργιάδης
Βοηθοί: Εμμανουήλ Φ., Φραντζοπούλου 


































Σχόλια