Β’ ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης – Πρόοδος Κομνηνών 2-1 | φωτο - βίντεο

Επιτέλους νίκη για την Κρυόβρυση
Λύγισε την αντίσταση των Κομνηνών

Την νίκη γεύτηκε η ομάδα της Κρυόβρυσης μετά από καιρό στο εντός έδρας παιχνίδι με σκορ 2-1 απέναντι στην ομάδα των Κομνηνών.

Σε ένα παιχνίδι δυνατό και κάτω από συνεχή βροχή, και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η Κρυόβρυση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ αλλά κατάφερε να σημειώσει δυο και να πάρει την νίκη. Από την άλλη τα Κομνηνά παίξανε αμυντικά με σκοπό την ισοπαλία, και εάν   ήταν λίγο ποιο προσεκτική ίσως και να έφευγε με κάτι θετικό.

Αξιοσημείωτο είναι η επιστροφή της μισής ομάδας αλλά και του προπονητή των Κομνηνών στην Κρυόβρυση έστω και σαν αντίπαλοι.

Φάσεις και γκολ:
Πρώτη καλή φάση είχαμε από τα αποδυτήρια στο 1΄και μάλιστα διπλή για την Κρυόβρυση , όταν σε πλασέ του Αιχμαλωτίδη μόνος του ,απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα πήγε στον Παπαδόπουλο που έκανε νέο πλασέ αλλά απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας.
16΄ Σέντρα του Αιχμαλωτίδη της Κρυόβρυσης, βρήκε μόνο του τον Παπαδόπουλο που τσίμπησε την μπάλα αλλά το χλιαρό σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
20΄ Ευκαιρία  για τα Κομνηνά με τον Αργυρόπουλο που δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα, με τον τελευταίο να διώχνει την μπάλα.
Δυο λεπτά αργότερα η Κρυόβρυση χάνει ευκαιρία σε κεφαλιά του Τσάκου η μπάλα πέρασε άουτ.
32΄ Τα Κομνηνά χάνουν ευκαιρία με τον Ίτσκο ,  όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ποζίδη, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά πέρασε άουτ.
39΄ Μοναδική ευκαιρία για την Κρυόβρυση με τον Μούκα που μπήκε μόνος του έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά αλλά εδίωξε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
53΄  Ή Κρυόβρυση ανοίγει το σκορ με τον Τσάκο με ωραίο σουτ.
65΄ Τετ ατ τετ του Αιχμαλωτίδη της Κρυόβρυσης διώχνει ο τερματοφύλακας.
 73΄ Νέα ευκαιρία για την Κρυόβρυση με τον Ματσιγγάρη που μετά από πάσα του Ακτινίδιο έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε με το πόδι ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
77΄  Τα Κομνηνά ισοφαρίζουν τον αγώνα με τον Τελληγιαννίδη , μετά από λάθος του τερματοφύλακα επωφελήθηκε ο σκόρερ και ισοφάρισε τον αγώνα.
Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε για πολύ μιας και 5΄λεπτα αργότερα η Κρυόβρυση έκανε το 2-1 και πάλι με τον Τσάκο που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μούκα και με κεφαλιά ανενόχλητος διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του αλλά και της ομάδας του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τσιμεντερίδης με επόπτες τους κ.κ.  Λαμπριανίδη και Σύκο

Ηρακλής Κρυόβρυσης (Μανώλας):  Μανώλας, Ιωσιφίδης, Λούσιος, Αρσενίδης, Βλάχος, Τσεμπερλίδης, Ακριτίδης, Τσάκος( 86΄ Δούφας), Παπαδόπουλος( 90΄ Καραγιάννης), Μούκας, Αιχμαλωτίδης( 71΄Ματσιγγάρης).


Πρόοδος Κομνηνών (Θεωδορίδης): Στεργίου, Σοιλεμές, Ηλιάδης, Πουλτίδης, Τσερμεκίδης, Ίτσκος, Αργυρόπουλός, Πόζίδης, Ψαρράς (60΄Γεωργιάδης), Κουτσομήτρος), Τελληγιαννίδης.

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 






















Σχόλια