Γ' ΕΠΣΚ: Εθνικός Πτολεμαΐδας - Προάστειο Προαστείου 2-2 | φωτο - βίντεο

Μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ, και εντυπώσεις Εθνικός και Προάστειο. Τους πρώτους τους βαθμούς πήραν ο Εθνικός Πτολεμαΐδας και το Προάστειο, στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε με 2-2. 



Σε ένα παιχνίδι πολύ καλό και με αρκετούς φιλάθλους , οι δυο ομάδες παίξανε ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφεραν να τους ανταμείψουν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1. 

Στο δεύτερο μέρος όμως οι ρυθμοί ανέβηκαν με εκατέρωθεν ευκαιρίες και άλλα τρία γκολ (2 για τον γηπεδούχο Εθνικό και ένα για το Προάστειο) Το φιλμ του αγώνα: Το Προάστειο προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια με σουτ του Κωνσταντάκη μέσα από την περιοχή. 16΄ Δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. 

30΄ Ο Εθνικός χάνει ευκαιρία σε σουτ του Χαλκίδη λίγο άουτ. 55΄ Ο Εθνικός ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή με τον Λευκόπουλο. 61΄ Σουτ του Βαξεβάνου του Προαστείου πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Νιμβριώτη που εκμεταλλεύτηκε την κόντρα από τον Κοντογουλίδη, έφερε την μπάλα μπροστά του έκανε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ. 64΄ Το 1-2 για το Προάστειο, με σουτ από τον Κωνσταντάκη που πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα.

 66΄ Ευκαιρία για το Προάστειο με τον Κωνσταντινίδη που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού μπήκε στην περιοχή μόνος του, αλλά το πλασέ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας με τα ποδιά. 68΄ Ευκαιρία για τον Εθνικό , μόνος του ο Γλυκεράκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

70΄ Σέντρα Μάρκου για τον Εθνικό μέσα στην περιοχή βρίσκει τον Αρτζουμάνη που πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 74΄ Νέα ευκαιρία για το Προάστειο με τον Κωνσταντινίδη που πέρασε τρεις παίκτες, έκανε το σουτ από πλάγια με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 86΄ Ο Εθνικός ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Λευκόπουλο με σουτ από κοντά. 91΄Ο Εθνικός έχει τριπλή ευκαιρία για να πετύχει γκολ .

 Ο Βοιτσίδης κάνει το σουτ αποκρούει ασθενώς ο τερματοφύλακας το ριμπάουντ παίρνει ο Νιμβριώτης που κάνει από κοντά νέο σουτ η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και στην επαναφορά έχουμε τρίτο σουτ του Παππά που καταλήγει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Εμμανουήλ με επόπτες τους κ.κ.  Τσιότσια και Αρσενίδου.

Συνθέσεις: 
Εθνικός Πτολεμαΐδας ( Τσιλφίδης): Λαφαζάνης, Αργυριάδης, Νιμβριώτης, Χατζηλιάδης, Γλυκεράκης, Μάρκου, Χαλκίδης, Λευκόπουλος, Μουριζάκης( 67΄ Βοιτσίδης), Τσιτσής( 50΄Παππάς), Παπαδόπουλος (58΄ Αρτζουμάνης). 

Προάστειο Προαστείου ( Πατουλίδης): Κριαρίδης, Κωνσταντινίδης, Κωνσταντάκης, Κόνιαλης, Βαξεβάνος, Παναγιωτίδης( 64΄Μιχαηλίδης), Βασιλειάδης, Λυγερός, Τριπολιτσιώτης ( 87΄ Ακριτίδης), Κοντογουλίδης, Καραγιαννάκος( 85΄Φουρλατάρας).


επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 
matiesstasport.blogspot.gr









































Σχόλια