Γ’ Εθνική: ΑΟ Καβάλα-Εορδαϊκός 5-1

Ο ΑΟΚ στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ο απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχοντας πρωταγωνιστές τον  Παππά σε ρόλο δημιουργού και τον  Παβίσεβιτς εκτελεστή.  Το καλό πρόσωπο του πρώτου μέρους, δεν επαναλήφθηκε στα πρώτα 30 λεπτά του β` μέρους όμως στο φινάλε του αγώνα είχαμε δυο ακόμη γκολ, από Ζλατκόφσκι και Παβίσεβιτς.


Ο Παβίσεβιτς είχε πετύχει χατ τρικ και την 1η αγωνιστική με τη Δόξα Προσκυνητών, όπου πάλι ο ΑΟΚ είχε πετύχει 5 γκολ.
Ο Εορδαϊκός έπαιξε ανοιχτά από την αρχή, είχε σίγουρα αμυντικά κενά στα πρώτα 45 λεπτά ενώ στην επανάληψη έδειξε καλό πρόσωπο, κυρίως στο ξεκίνημα. Εμεινε με 10 παίκτες και ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει από το 65` και μετά.

Στο 5` από σέντρα του Παππά, ο Παβίσεβιτς με κοντινό πλασέ το 1-0. Στο 7` ο Παππάς δείχνει να ανατρέπεται από τον Περπερίδη αλλά ο διαιτητής Τρακαλιάνης,  θεωρεί ότι έκανε θέατρο και του βγάζει κίτρινη κάρτα.     Στο 25` πάλι από τα δεξιά σέντρα του Παππά, κεφαλιά του Παβίσεβιτς για το 2-0.

Το 3-0 στο 35`,  με σουτ ο Μπλιός από κοντά μετά από σέντρα του Κυριακίδη.     Στο 52` το 3-1 με εντυπωσιακό σουτ του Τάμπα, στο παραθυράκι της εστίας του Αθανασίου. Στο 65` αποβλήθηκε ο Δινοβίτσης, ο Εορδαϊκός συνέχισε με 10 παίκτες. Στο 85` ανατροπή του Πτηνόπουλου από τον Λιάπτση, σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Ζλατκόφσκι για το 4-1.
Στο 88` το 5-1 ο Παβίσεβιτς με κοντινό σουτ, από σέντρα του Μπαντάνη.

ΑΟ Καβάλας: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Παππάς 53` Δέντσας , Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Μπλιός 70` Ζλατκόφσκι , Μπρατσιάνι 76` Πτηνόπουλος.

Εορδαϊκός (Κουλίδης): Περπερίδης, Δινοβίτσης, Νικολαϊδης, Σαββίδης, Μπίκος 81` Λιάπτσης , Μπαλίτσας 88` Μυροφορίδης , Βλαδίκας, Τσιχράτζε 46` Καλογιαννίδης , Ιβιτς, Τάμπα, Εντσο.

Διαιτητής: Τρακαλιάνης
Βοηθοί: Σάββας, Καμπούρης (Σερρών)


 επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Σχόλια