Γ' Εθνική: Φάρσαλα - Διόσκουροι Κοζάνης 71-81 | φωτο


Φάρσαλα μια πόλη ξακουστή για τον χαλβά της σε όλη την οικουμένη. Οι Διόσκουροι αυτήν την πόλη επέλεξαν για να πανηγυρίσουν την πιο γλυκιά μέχρι τώρα νίκη τους, σχεδόν όσο νόστιμη και ο ομώνυμος χαλβάς.


Οι κυανόμαυροι λοιπόν μπήκαν στο παιχνίδι λίγο μουδιασμένοι και επέτρεψαν στον αντίπαλο ένα 7-0 όπου ήρθε και το 1ο ταιμ άουτ.
Το παιχνίδι ισορρόπησε αμέσως μετά αλλά τον 1ο λόγο είχε η επίθεση όπου τα τρίποντα έπεφταν βροχή.
Η ποιότητα της ομάδας των Φαρσάλων δεν επέτρεψε τους κοζανίτες άσσους να πάρουν κεφάλι στο σκορ παρά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Σισμάνης ήταν ο παίκτης που κάθε φορά που οι γηπεδούχοι πήγαιναν να ξεφύγουν στο σκορ τους έκοβε την φόρα σκοράροντας από κάθε θέση ιδιαίτερα με φαρμακερά τρίποντα και μαζί με τον Καρανώτα Σ κράτησαν την ομάδα ψηλά στο σκορ.

Στο τέλος μίλησαν όμως και τα υπόλοιπα όπλα των Διόσκουρων, ο Γκουτζιομήτρος τιμωρούσε την αντίπαλη άμυνα κάθε φορά που τον ξεχνούσε, ο Μαυρίδης πήρε την μπάλα όταν αυτή έκαιγε και την έκανε πόντους και τέλος ο Ντόβας με 2 τρίποντα και ένα καθοριστικό κλέψιμο καθάρισε τον αγώνα.


Για τους φίλους της ομάδας που μας έστειλαν μυνήματα θα αναρτήσουμε φάσεις του παιχνιδιού σύντομα για να δουν και αυτοί την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας μας.

Ο αγώνας από ποιοτικής άποψης ήταν εξαιρετικός και οι φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο των Φαρσάλων χειροκρότησαν και τις 2 ομάδες, ιδιαίτερα δε χειροκρότησαν προς μεγάλη τους τιμή τον Σισμάνη όταν αυτός αποσύρθηκε στον πάγκο.

Η φιλοξενία ήταν υποδειγματική και ευχαριστούμε για αυτό την γηπεδούχο ομάδα.

Ο Πρόεδρος των Διόσκουρων  Λουκάς Καραγιαννάκης, πολύ χαρούμενος με αυτήν την νίκη αλλά περισσότερο με την εμφάνιση της ομάδας, ανακοίνωσε ότι θα τους κάνει το τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της Κοζάνης. 

Ο δε έφορος του αντρικού τμήματος Γιάννης Γιαννάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια μεγάλη νίκη (πολύ τυχερός ομολογουμένως) στα Φάρσαλα. Η οικογένεια των Διόσκουρων του εύχεται πολύχρονος και ευτυχισμένος και από αυτό το βήμα.

Πλέον οι Διόσκοροι επιστρέφουν στο σπίτι τους για το ματς με την Φλώρινα.


Φάρσαλα-Διόσκουροι Κοζάνης  71-81

Δεκάλεπτα: 20-16, 37-36, 58-56, 71-81

Φάρσαλα (Αλεξίου): Παπακώστας 13 (1), Ντίνος 4, Ιλτσόγλου 3(1), Αναγνωστόπουλος Χ. 8 (2), Ντόνας 7(1), Μάρκος, Αναγνωστόπουλος Γ. 8 , Μακρής 3 (1), Ψύρρας 7 (1), Φούντας 16 (2), Κούργιας 2.

Διόσκουροι Κοζάνης (Χωλόπουλος): Γκοβεδάρος, Σισμάνης 15(3), Σκορδάρης 2, Ντόβας 15(3), Γκουτζιομήτρος 17(4), Μαυρίδης 18(1), Ζωλότας, Γκλιάνας , Καρανώτας Σ. 13(1), Μπαλτζής , Καρανώτας Τ. 1, Μανακίτσας.


Φωτογραφίες: Γιώργος Γκαντέλος

Σχόλια