Γ' Εθνική μπάσκετ: Διόσκουροι Κοζάνης - ΑΣ Μελίκης 77-81

Αποτέλεσμα εικόνας για Διόσκουροι Κοζάνης ΜΑτιές στα σπορ
Με τους Διόσκουρους να χάνουν από την Μελίκη που έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα των Κυανόμαυρων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.
Ο αγώνας με το αρχικό 17-2 φάνηκε να έχει τελειώσει από νωρίς αλλά το παιχνίδι είχε πολύ μέλλον. Σε 1,5 λεπτά οι κοζανίτες δέχθηκαν 8 πόντους και η Μελίκη άρχισε να ελπίζει.

Σιγά σιγά οι φιλοξενούμενοι ροκάνιζαν το σκορ με αποκορύφωμα το 3ο δεκάλεπτο που έφεραν τον αγώνα στα ίσα.
Η Μελίκη έβαζε το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο και ο αγώνας πήγαινε πόντο πόντο με τους Παραπούρα και Λιόλιο να έχουν σεληνιαστεί.
Οι Διόσκουροι έχασαν κρίσιμες βολές και το τελευταίο κρίσιμοτατο σουτ και το ματς πήγε στην παράταση.
Εκεί πάλι πήραμε γρήγορα διαφορά 5 πόντων αλλά 0 Παραπούρας με 10 πόντους στην παράταση ήταν ο εκδοροσφαγέας των Διόσκουρων  και έδωσε την νίκη στην Μελίκη. 
Το κλίμα είναι βαρύ για την κοζανίτικη ομάδα, αλλά όπως λένε οι Αμερικάνοι when things goes tough, only tough men going.
Η διαχείριση μιας ήττας αλλά ακόμα και μιας νίκης ενίοτε είναι δύσκολο έργο για οποιονδήποτε ειδικά μιας κακής ήττας όπως αυτής. 
Οι φίλαθλοι για μια ακόμη φορά γέμισαν το γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Διόσκουροι Κοζάνης - ΑΣ Μελίκης  77-81
Δεκάλεπτα: 19-10, 41-33, 51-51, 77-81

Διόσκουροι Κοζάνης (Χωλόπουλος): Γκοβεδάρος , Σισμάνης 3, Σκορδάρης 14, Ντόβας 12(1), Γκουτζιομήτρος 11(2), Μαυρίδης 12(1), Ζωλότας 5(1), Γκλιάνας , Κααρανώτας Σ. 15(2), Μπαλτζής , Καρανώτας Τ. 7.

ΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 21(3), Δημητριάδης 13(3), Γιαννόπουλος, Κοτζαμπάσης, Σαζακλίδης 4, Κυριακού 5, Παραπούρας 32(4), Παπαρόσης 1, Ρογγότης 6.

dioskouroibc.gr

Σχόλια