Γ' Εθνική: Επίσημα ο Τζαναβάρας στη Δόξα Δράμας

Οριστικά νέος προπονητής της Δόξας Δράμας ο Παναγιώτης Τζαναβαράς. Πιάνει δουλειά από σήμερα.
Η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση της Δόξας ήταν αυτή περισσότερο και όχι τόσο το τελικό αποτέλεσμα που οδήγησε τον Γιάννη Μπύρο στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές με πρώτη αυτή του προπονητή.

Ο μεγαλοχορηγός ήταν αποφασισμένος για άλλη μια φορά να μην αφήσει την κατάσταση να διαιωνίζεται. Έτσι προχώρησε στην απόφαση να αναζητήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Νίκου Καραμπετάκη. Η αποδοχή της Δράμας και των δοξαίων στο πρόσωπο του Παναγιώτη Τζαναβάρα καθώς και οι προτροπές που δέχθηκε ο μεγαλοχορηγός από φίλους και φιλάθλους της ομάδας, έδωσαν το προβάδισμα της επιλογής στον κορίνθιο τεχνικό.

Από την ώρα που «ερίφθει ο κύβος» όλα ήταν θέμα χρόνου. Ένα ευχαριστήριο τηλέφωνο στον Νίκο Καραμπετάκη νωρίς το πρωί και ένα δεύτερο αμέσως μετά στον Παναγιώτη Τζαναβάρα και το όλο θέμα έκλεισε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Μπύρος και Τζαναβάρας συμφώνησαν άμεσα σε όλα, από τον τρόπο λειτουργίας μέχρι το οικονομικό καθώς υπήρχε κοινός τόπος στις απόψεις τους.

Ο Γιάννης Μπύρος ζήτησε από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να βρίσκεται οπωσδήποτε στην προπόνηση της Τρίτης (σήμερα ρεπό) και να ξεκινήσει το έργο. Ένα αίτημα που φυσικά έγινε δεκτό από τον νέο τεχνικό της Δόξας ο οποίος επιστρέφει σε γνωστά μέρη με πολλούς φίλους, έχοντας μαζί του τον γυμναστή Χρήστο Παπαϊωάνου με τον οποίο συνεργάζονταν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Θεωρείται δεδομένο ότι στα καθήκοντα του Τζαναβάρα θα είναι να αξιολογήσει άμεσα το υπάρχον υλικό και να προχωρήσει σε προτάσεις για προσθήκες και αποχωρήσεις παικτών. Όσο για τον απερχόμενο προπονητή αυτό που μπορεί να του χρεωθεί είναι κάποια λάθη στην διαχείριση του έμψυχου υλικού που ωστόσο στο ελάχιστο διάστημα της παραμονής του δεν μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. 
Πρώτα γιατί δεν είχε τα χρονικά περιθώρια και στην συνέχεια γιατί είχε να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα του καλοκαιρινού σχεδιασμού που έχει πάει …περίπατο !!!

Ένας σχεδιασμός που εκ του αποτελέσματος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ή καλύτερα ήταν μακριά από τις αρχικές προσδοκίες και ο Καραμπετάκης πλήρωσε τα πολλά αδύναμα σημεία του.
Η σχετική ανακοίνωση του ΓΣ Δόξα αναφέρει:
«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη, στον όποιον ερχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Τζαναβάρας, ο οποίος θα προπόνηση την ομάδα αύριο στις 15:00.
H παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει την Τέταρτη στη 13:00 στα Γραφεία του συλλόγου».

sportdrama

Σχόλια