Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κοζάνης "Ωμέγα"!" | φωτο - βίντεο

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους,τις ομάδες αλλά και τους μεμονωμένους παίκτες που επισκέφτηκαν την πόλη προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια καταιγιστική αεροσφαιριστική αναμέτρηση!

Συγκεκριμένα ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όλα τα μέλη του καθώς και στα παιδιά από τα Ιωάννινα(TZEDES και ΣΑΗΠ),τους λεβέντες της Λ.Α.Β.Ε και τους RONIN(Θεσσαλονίκη),τους ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ από Βόλο,την Βέροια(VeriaAirsoftGames,Βόρεια ΔύναμηOAB),την Αριδαία(RedDotKillingPeppers),την Φλώρινα(Ακρίτες και FACK),την Κέρκυρα(Κ.Ο.Α.Κ),τα παιδιά από Αθήνα καθώς και τα μέλη του συλλόγου που τώρα βρίσκονται και εργάζονται στην πρωτεύουσα ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον σύλλογο ΑΕΛΤΑ από τα Λεχαινά του νομού Ηλίειας που για πέμπτη συνεχή φορά έδωσε παλμό στην διοργάνωση αλλά και στην νυχτερινή ζωή της πόλης!


Με μετρημένα 168 αεροβόλα οι παίκτες χάρισαν απλόχερα ο ένας στον άλλο τεράστιες δόσεις αδρεναλίνης σε ένα ιλιγγιώδες και καυτό τρίωρο.
Για την ιστορία,οι δυνάμεις των αμυνόμενων άντεξαν την πίεση και κέρδισαν στο παρά πέντε.
Ο σύλλογος θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον Δήμο Κοζάνης που στέκεται σταθερά αρωγός σε κάθε αεροσφαιριστική διοργάνωση.


Είναι πολύτιμο για έναν τέτοιο σύλλογο να έχει την υποστήριξη του Δήμου.
Μια υποστήριξη που κρατά χρόνια.
Επίσης όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας,τηλεοπτικής,έντυπης και ηλεκτρονικής που συμβάλλουν τόσο πολύ στην διάδοση αυτής της εναλλακτικής και ακίνδυνης μορφής διασκέδασης που κερδίζει χιλιάδες πιστούς κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη. 
Ευχαριστούμε πολύ!

Ο πρόεδρος και το ΔΣ.





















Σχόλια