Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – Εθνικός Βατερού 0-1 | φωτο - βίντεο



Μεγάλο διπλό ο Εθνικός Βατερού
Μεγάλη και δίκαια νίκη εκτός έδρας , πέτυχε ο Εθνικός Βατερού κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 0-1.  
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό και καλό ποδόσφαιρο και να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες.
Ο Εθνικός Βατερού όμως ευτύχησε στο 23΄να πετύχει το γκολ με τον Τοπαλίδη ένα γκολ που τελικά ήταν αυτό που  έκρινε και το παιχνίδι.




Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός προσπάθησε ανορθόδοξα  να ισοφαρίσει ανοίχτηκε αφήνοντας τα νώτα του ακάλυπτα και το Βατερό όποτε έπαιρνε τη μπάλα έβγαινε στην αντεπίθεση και δημιουργούσε αυτό τις πολύ  μεγάλες  ευκαιρίες

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 10΄διαγώνιο σουτ Λάμπρου, λίγο έξω.
Στο 14΄ Σακαλής ελίσσεται λίγο μέσα στην περιοχή , σουτ, άουτ.
Στο 16΄φάουλ Κίλη στην περιοχή πλασέ Πουλατσόγλου , άουτ.
Στο 20΄αντεπίθεση του Μακεδονικού με Ζαχαριάδη , σουτ άουτ.


Στο 23΄φάουλ με τον Κίλη, μέσα στην περιοχή , κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Τοπαλίδη που από κοντά θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 29΄μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού να ισοφαρίσει  με τον Λάμπρου από αριστερά να σπάει στον Ζαχαριάδη κι αυτός από ένα μέτρο πλασάρει αουτ !!!
Στο 34΄ο Κούτζα θα δώσει στον Σακαλή σουτ, μπλοκάρει ο Πάντος.
Στο  40΄ωραίος συνδιασμός Νικολάου Μαλούτα , Ματούλα, σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 42΄σουτ Λάμπρου λίγο έξω.
Στο 43΄Σακαλής στον Τοπαλίδη , σουτ, διώχνει ο Πάντος σε κόρνερ.
Στο 46΄μεγάλη ευκαιρία για Βατερό ,όταν ο Λεωνιδάκης θα βγάλει τετ α τετ τον Σακαλή που πλασάρει άουτ.
Στο 52΄σουτ Αγγέλου , λίγο έξω.
Στο 55΄ Λάμπρου στον Ματούλα μόνος απέναντι στον Ζηνόβιο η μπάλα κοντράρει και έξω
Στο 70 διακοπή του παιχνιδιού από τον κ. Ζούγρα για να ειδοποιηθεί η αστυνομία για να κάνει μήνυση σ’ ένα  φίλαθλο που όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα τον έβριζε χυδαία.
Στο 72΄σουτ Ζαχαριάδη έξω.



Στο 81΄Τεράστια ευκαιρία για το Βατερό με τον Τακίδη, να κλέβει τη μπάλα από τον Πάντο (διαμαρτυρήθηκε για φάουλ ο Πάντος) θα μπει από πλάγια και σε κενή εστία θα αργήσει υπερβολικά και σαν από μηχανής θεός ο Αργυρόπουλος δύο φορές θα σώσει κυριολεκτικά επάνω από τη γραμμή.
Δεύτερη διακοπή από τον κ. Ζούγρα για να εξηγήσει στους αστυνομικούς το συμβάν !!!!!!!
Στο 90΄ο Τακίδης στον Ακριτίδη , μόνος αυτός απέναντι στον Πάντο σουτάρει άουτ.
Στο 94΄σουτ Ματούλα, άουτ.
Στο 96΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για το Βατερό μόνος ο Ακριτίδης σουτάρει άουτ


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δημ ):  Πάντος Κιβρακίδης, Κοτταρίδης , Αντωνόπουλος (46΄Πηγαδάς) , Αργυρόπουλος, Ματούλας , Νικολάου , Ζαχαριάδης (76΄Τρομπούκης Θ), Λάμπρου, Τρομπούκης Κ  (46΄ Αγγέλου) , Μαλούτας

Εθνικός Βατερού ( Κωνσταντινίδης Απ):  Ζηνόβιος, Πιστόλας , Δουγαλής, Πολυχρονιάδης, Κίλης, Πουλατσόγλου, Σακαλής, Λεωνιδάκης (92΄Ντιτόρας),Τοπαλίδης(62΄Τακίδης), Τσακιλτζίδης, KUEJA (77Ακριτίδης).


Διαιτητής:  Ζούγρας
Βοηθοί: Ηλιάδης , Βογδόπουλος

Πρωταγωνιστής ο κ.  Διονύσης Ζούγρας
Έγινε κι αυτό στα γήπεδα της Κοζάνης

Σ’ ένα παιχνίδι πολύ ήρεμο μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και του Βατερού το οποίο τελείωσε με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας 0-1 την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής του αγώνα Διονύσης Ζούγρας όχι τόσο για τα σφυρίγματα του (τα οποία δεν ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα) αλλά για την απόφαση του να καλέσει την αστυνομία την ώρα που διεξάγονταν ο αγώνας και να τον διακόψει δύο φορές   με την αιτιολογία πως πρέπει  να μηνύσει τον φίλαθλο για  την λεκτική και υβριστική επίθεση που δεχόταν
Και πιο συγκεκριμένα.  
Στο 70΄μετα από μια υπόδειξή του υπήρξε έντονη  διαμαρτυρία από ΕΝΑΝ  φίλαθλο κι όπως γράφει στο φύλλο αγώνα ο κ. Ζούγρας  ο φίλαθλος του επιτέθηκε φραστικά με ύβρεις  που άγγιξαν την ευαισθησία του (σπίτι - οικογένεια κλπ).
Ο κ. Ζούγρας διέκοψε τον αγώνα για δύο λεπτά και υπέδειξε στον παρατηρητή του αγώνα να φωνάξει την αστυνομία για να κάνει μήνυση στον εν λόγω φίλαθλο με  τους ποδοσφαιριστές - παράγοντες που βρισκόταν εντός γηπέδου  να παρακολουθούν απορημένοι.
Η αστυνομία εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά και ο κ. Ζούγρας διέκοψε για δεύτερη φορά το παιχνίδι για να εξηγήσει την αστυνομία το συμβάν λες κι όλο αυτό που σίγουρα  είχε δικαίωμα να το κάνει δε μπορούσε να το κάνει μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Τώρα μπορεί ο καθένας  να αναρωτηθεί αυτό που έκανε ο κ. Ζούγρας σ’ ένα γήπεδο με 50 φιλάθλους να παρακολουθούν   θα το έκανε στα γήπεδα της β' και Γ΄ εθνικής που διαιτητεύει,  όταν σ’  αυτά τα γήπεδα βρίζουν εν χορώ και όχι ένας αλλά εκατοντάδες?
 Δε θα μπορούσε με το που τελείωνε το παιχνίδι να προβεί στις ενέργειες αυτές , παρά να κάνει αυτό που έκανε κι έφερε αυτήν την αναστάτωση και τον   εκνευρισμό  στον αγωνιστικό χώρο ? 
Αυτό μόνο ο κ. Ζούγρας μπορεί να το ξέρει!

Απ όσα πάντως γνωρίζουμε εμείς για τον κ. Ζούγρα,είχε διακόψει προσωρινά το παιχνίδι στο Βόλο γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είχαν αναρτήσει κάποια πανό  και στον Άρη για συνθήματα κατά του  υπουργού.

Σχόλια