Β’ ΕΠΣΚ: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Ερμής Ασβεστόπετρας 0-2 | φωτο - βίντεο

Μεγάλο διπλό της Ασβεστόπετρας
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.
Την δεύτερη ήττα και μάλιστα εντός έδρας  γνώρισε ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας αυτή τη φορά από τον Ερμή Ασβεστόπετρας με 0-2.

Σε ένα παιχνίδι μέτριο  με λίγες καλές ευκαιρίες η Ασβεστόπετρα πήρε το διπλό σε μια δύσκολη έδρα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ασβεστόπετρα δημιούργησε δυο ευκαιρίες, όπου σημείωσε  και τα δυο γκολ, ενώ στο δεύτερο ο Ατρόμητος είχε τον επιθετικό μονόλογο, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιαστήκαν και μοιραία έχασε τον αγώνα.



Φάσεις και γκολ 
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 15΄  όπου σημειώθηκε και το γκολ για την Ασβεστόπετρα, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χινδιρίδη η μπάλα λόγο και του αέρα πήρε παράξενη τροχιά, με τον τερματοφύλακα να υπολογίζει λάθος, και να την σπρώξει στα δίκτυα για το 0-1.
Στο 20΄ εκτέλεση φάουλ του Αβραμίδη του Ατρόμητου, εδίωξαν οι αμυντικοί η μπάλα έφτασε στο Βλαδίκα που έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
25΄ Η Ασβεστόπετρα έφτασε στο δεύτερο γκολ όταν η κεφαλιά από κοντά του Γκαγκανιάρα Χρ πέρασε λίγο άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα μόνος του Αβραμίδης του Ατρόμητου  δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα.
28΄ Έχουμε δοκάρι για τον Ατρόμητο σε σουτ του Καρασιούνα  μετά από πάσα του Λιούρη.
40΄ Η Ασβεστόπετρα κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κοτζαφιλιόυ από τον τερματοφύλακα( που αντικρίζει και την κίτρινη κάρτα) Καρακασίδη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καραστογιαννης και κάνει το 0-2.
44΄ Ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρία με τον Αβραμίδη που μόνος του και αφύλακτος πιάνει την κεφαλιά που καταλήγει άουτ.
Δυο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρία Λιούρη που από κοντά και μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλαδίκα δεν μπόρεσε να τσιμπήσει την μπάλα μέσα στην περιοχή και να μειώσει το σκορ.
65΄  Νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο αυτήν τη φορά με τον Βλαδίκα που μετά από πάσα του Μπαλτζή  απέφυγε τον αμυντικό έκανε το πλάσε αλλά κατέληξε άουτ.
Μετά το τέλος του αγώνα έγινε μια μικρό σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών της Ασβεστόπετρας και φιλάθλων, αλλά με την επέμβαση  των ψυχραιμότερων έληξε το επεισόδιο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπαϊραμίδης με επόπτες τους κ.κ.  Βαμβακά, Βερεντζιώτη


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Αλιατίδης): Καρακασίδης, Νικολαΐδης, Κωστάκογλου Γ. (46΄Τριανταφυλλίδης), Μπαλτζής, Χαριτίδης, Λιούρης, Παπαδόπουλος (46΄Αλιατίδης), Κωστάκογλου Α. (46΄Αραμπατζής), Αβραμίδης, Βλαδίκας, Καρασιούνας.


Ερμής Ασβεστόπετρας (Δεληγιάννης): Καραγεωργίου, Αθανασιάδης, Δεληγιάννης, Γκαγκανιάρας Κ, Καραστογιάννης, Καραγιαννάκης, Κοτζαφίλιος ( 62΄ Αγγελίδης), Πιπιντάκος ( 69΄Γκαγκανιάρας Δ),  Γκαγκανιάρας Χρ. ( 85΄Κατσιμαντάς),Μπαλτζής, Χινδιρίδης.

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 













































Σχόλια