Α1 ΕΠΣΦ: Ερμής Αμυνταίου - Π.Α.Σ Φλώρινας 1-0 | φωτο - βίντεο


Πήρε το ντέρμπι ο Ερμής Αμυνταίου  απέναντι στον Π.Α.Σ Φλώρινας
Πήρε το ντέρμπι ο Ερμής Αμυνταίου απέναντι στον Π.Α.Σ Φλώρινας με 1-0.


Σε ένα παιχνίδι που το παρακολούθησαν  περίπου 500 φίλαθλοι ο Ερμής ήταν σαφώς ανώτερος, μιας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ ενώ από την άλλη η ομάδα της Φλώρινας κατέβηκε για την ισοπαλία, και χαρακτηριστικό είναι ότι έκανε όλο και  όλο δυο ευκαιρίες για γκολ. 

Να επισημάνουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Ερμή κ. Παύλος Λαζαρίδης τίμησε τον παίκτη της Φλώρινας   Ηλία Σολάκη, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Στο 93΄ αποβλήθηκε ο Πασχαλίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και κόκκινη για επικίνδυνο φάουλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της  ομάδας της Σαπεκοένσε ως ελάχιστο φόρο τιμής.



δηλώσεις προπονητών μετά το παιχνίδι 



Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση στο 2΄  σε κεφαλιά του Μαριορίδη πέρασε άουτ

11΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ πιάνει την κεφαλιά ο Τσορλίνης του Αμυνταίου που καταλήγει άουτ.

25΄ Ο Τσορλίνης  χάνει μοναδική ευκαιρία όταν  από κάθετη μπαλιά που δέχτηκε έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

21΄ Ο Μητρεβόλης της Φλώρινας  κάνει φάουλ στον Δόνε του Ερμή Αμυνταίου έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο  Ηλιάδης, που θα βγάλει τη σέντρα θα βρει  στον Σερσέμη, αυτός πιάνει την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει στο κάθετο δοκάρι .

30΄ Έχουμε μια φάση που διαμαρτύρεται ο Ερμής Αμυνταίου όταν σε πάσα του Ηλιάδη στον Χαϊτίδη, αυτός πάει να τριπλάρει τον Τσιγλή με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή αρχικά να δείχνει άουτ, αλλά μετά την υπόδειξη του επόπτη  άλλαξε απόφαση  υποδεικνύοντας οφσάιντ, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων.

33΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή Αμυνταίου .
Μόνος του Ηλιάδης πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

35΄ Μακρινό σουτ του Πασχαλίδη   για τον Ερμή Αμυνταίου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

40΄ Έχουμε την ομάδα της Φλώρινας να διαμαρτύρεται για φάουλ όταν ο τερματοφύλακας του Ερμή Αμυνταίου Μπερμπερίδης έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε.

44΄ Σουτ του Τσορλίνη από πλάγια λίγο άουτ.

63΄  Ο Ηλιάδης του Ερμή Αμυνταίου αποφεύγει έναν αμυντικό κάνει  το σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ

65΄ Η Φλώρινα βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Μωυσιάδη που κάνει μια κούρσα , φτάνει λίγο έξω από την περιοχή του Ερμή Αμυνταίου κάνει το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας μπλοκάρει.

Δυο λεπτά αργότερα  σουτ του Θεοδουλίδη από κοντά διώχνει ο τερματοφύλακας και εν συνεχεία οι αμυντικοί σε κόρνερ.

72΄ ο Ερμής ανοίγει το σκορ με τον Ηλιάδη , μετά από μια ωραία ενέργεια απέφυγε τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

77΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή σε πλασέ του Ηλιάδη μέσα από την μικρή περιοχή κατέληξε άουτ.

78΄ Ο Σολάκης της Φλώρινας δεν μπόρεσε από κοντά να ισοφαρίσει όταν πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

93΄ Αποβάλετε ο Πασχαλίδης του Ερμή με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Παπαϊωάννου με επόπτες τους κ.κ Δημόπουλο και Δράγο

Ερμής Αμυνταίου( Σιαπανίδης): Μπερμπερίδης, Πασχαλίδης, Δόνες, Γετίμης, Κλάζογλου, Μαριορίδης, Χαϊτίδης, Σερσέμης, Ηλιάδης (79΄ Κωνσταντινίδης), Τσορλίνης (53΄ Θεοδουλίδης), CELA (93΄ Λαζαρίδης).


Π.Α.Σ Φλώρινας ( Βασιλείου): Ηλιόπουλος, Ρούφας, Κεσίδης, Σοβίδης, Τσιγλής,( 46΄ Κωφίδης), Τζουβάρας, Τσώτσος ( 64΄Μπάγας), Λεζάκης, Μητρεβόλης, Μωυσιάδης (70΄Ιωαννίδης), Σολάκης.  

επιμέλεια: Βασίλης Πουλασικίδης 

Σχόλια