Β' ΕΠΣΚ: Δράσις Τσοτυλίου - Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-2

Ποδοσφαιρικοί τρομοκράτες???
Μεγάλη νίκη  μέσα στην έδρα της Δράσης Τσοτυλίου πέτυχε το Σάββατο η ομάδα του Ηρακλή Κρυόβρυσης δηλώνοντας έτσι με τον ποιό εμφατικό τρόπο οτι είναι εδώ και θα διεκδικήση το πρωτάθλημα μέχρις εσχάτων. 

Ο αρχιτέκτονας της νίκης βέβαια ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μανώλας έστησε την ομάδα του ιδανικά μέσα στο γήπεδο με αγωνιστική πειθαρχία, διάβασε πολύ σωστά τον αντίπαλο και το παιχνίδη και με μια τακτική που δούλεψε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση οδήγησε τους ποδοσφαιριστές του στην νίκη και στους τρείς βαθμούς, στην έδρα της προτοπόρου και πολύ δυνατής ομάδας της Δράσης Τσοτυλίου, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης , χωρίς βέβαια να υστερίσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του , ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του , πέτυχε και ένα τρίτο το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Αγωνιστικά έγεινε ένα πολύ καλό ματς μεταξύ δύο ομάδων που έδειξαν οτι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα , με δυνατές μονομαχίες , πάθος , με τρία γκολ ένα δοκάρι και ένα ακυρωθέν τέρμα. 

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε η ομάδα της κρυόβρυσης στο 43ο λεπτό οταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Μούκα παίρνει στα δεξιά και πλάγια την μπάλα ο Μπάμπης Ακριτίδης σεντράρει χαμηλά στην καρδιά της περιοχής του Τσοτυλίου και ο επερχόμενος Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης με υπέροχο πλασέ κάνει το 0-1.Η ισοφάριση για την ομάδα της Δράσης ήρθε στο 60ο λεπτό με εκτέλεση πέναλντυ του Λαζαρίδη Δημήτρη ύστερα από ανατροπή του Αραδόπουλου Θεόδωρου απο τους αμυντικούς. 

Όμως η Κρυόβρυση δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη .Έτσι στο 68ο λεπτό μετά απο εκτέλεση φάουλ διαβήτη του Δημήτρη Μούκα σηκώνεται ψηλά και με δυνατή κεφαλιά ο Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης βάζει και πάλι μπροστά στο σκόρ την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκόρ. 

Θα πρέπει να αναφέρουμε νωρίτερα στο 25ο λεπτό ένα δυνατό σουτ από τον Αποστόλου Παναγιώτη θα βρει την οριζόντια δοκό και θα καταληξει άουτ , και στο 35ο λεπτό μετά απο εκτέλεση φάουλ του Μπάμπη Ακριτίδη ασταθείς απόκρουση του τερματοφύλακα μπαίνει στη φάση πρώτος και πάλι ο Γιαννάκης Αιχμαλωτίδης πλασάρει ιδανικά σκοράρει αλλά το γκόλ ακυρώνεται ως οφσάιντ.Τέλος μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει είχε στα τελευταία λεπτά η Κρυόβρυση με τον Χρήστο Ματσιγγάρη αφού έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας όμως τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ. 

Επίσης αξίζει να τονιστεί το σθένος που επέδειξε ο 16χρονος Λούσιος Νίκος της Κρυόβρυσης ο οποίος έπαιξε τραυματίας στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα και αφού είχαν συμπληρωθεί οι αλλαγές. 

Υποδειγματική η διαιτησία σε ένα δύσκολο μάτς από τους κ. Ζούγρα , Τσιαμπάση , Δραγώγια.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΗΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ(Καλύβας Χρ.)
Αποστολίδης Θ. Πετρίδης Ορ. Zenullazi Kz. Χαραλαμπίδης Αχ. Βασιλόπουλος Στ. Σαμαράς Ιωα. Λαζαρίδης Δημ.(82ο Θεοδωρόπουλος Τρ.) Χαχανίρας Ελ. Αραδόπουλος θ. Αποστόλου Παν. Ζυγούρας Στ. (64ο Ζιμπιλίδης Ιωα.)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ (Μανώλας Γεώργιος)
Μανώλας Δημ. Τσάκος Συμ.(64ο Ματσιγγάρης Χρ.) Ιωσηφίδης Αβρ. Βλάχος Στ. Αρσενίδης Αλ. Ακριτίδης Χαρ. Τσεμπερλίδης Δημ. Αιχμαλωτίδης Ιωα.(86ο Καραγιάννης Ιωα.) Λούσιος Νικ. Μούκας Δημ.(73ο Παπαδόπουλος Βασ.) Παπαδόπουλος Διογ.

επιμέλεια: Γιώργος Αιχμαλωτίδης 
Ηρακλής Κρυόβρυσης 

Σχόλια