Β' ΕΠΣΚ: "Δράσις" Τσοτυλίου - Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-2

 "Πρωταθλητές Χειμώνα" παρά την ήττα  
 Την Χειρότερη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας και υπέστη ήττα μετά από περίπου 3,5 μήνες μέσα στο σπίτι της καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε κακή μέρα.



Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό ένα δυνατό σουτ από τον Αποστόλου θα βρει την οριζόντια δοκό και θα καταλήξει άουτ. Το σκορ άνοιξε η ομάδα της Κρυόβρυσης στο 43ο λεπτό όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μούκα παίρνει στα δεξιά και πλάγια την μπάλα ο Ακριτίδης σεντράρει χαμηλά στην καρδιά της περιοχής του Τσοτυλίου και ο επερχόμενος Αιχμαλωτίδης με υπέροχο πλασέ κάνει το 0-1.Η ισοφάριση για την ομάδα της "Δράσις" ήρθε στο 60ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Λαζαρίδη ύστερα από ανατροπή του Αραβόπουλου από τους αμυντικούς. 

Όμως η Κρυόβρυση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη .Έτσι στο 68ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούκα σηκώνεται ψηλά και με δυνατή κεφαλιά ο Αιχμαλωτίδης βάζει και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

-Σκόρερ: (1) Λαζαρίδης.

-"ΔΡΑΣΙΣ" ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ (Καλύβας Χρ.)
Αποστολίδης Θ. Περσίδης Ορ. Zenullazi Kz. Χαραλαμπίδης Αχ. Βασιλόπουλος Στ. Σαμαράς Ιωα. Λαζαρίδης Δημ.(82ο Θεοδωρόπουλος Τρ.) Χαχάνι Ελ. Αραβόπουλος θ. Αποστόλου Παν. Ζυγούρας Στ. (64ο Ζιμπιλίδης Ιωα.)

-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ (Μανώλας Γεώργιος)
Μανώλας Δημ. Τσάκος Συμ.(64ο Ματσιγγάρης Χρ.) Ιωσηφίδης Αβρ. Βλάχος Στ. Αρσενίδης Αλ. Ακριτίδης Χαρ. Τσεμπερλίδης Δημ. Αιχμαλωτίδης Ιωα.(86ο Καραγιάννης Ιωα.) Λούσιος Νικ. Μούκας Δημ.(73ο Παπαδόπουλος Βασ.) Παπαδόπουλος Διογ.

Δράση Τσοτυλίου

Σχόλια