Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου - Δράση Τσοτυλίου 1-3 | φωτο

 

Η ομάδα του Τσοτυλίου διαγράφει έναν αγώνα πριν το τέλος του πρώτου γύρου, πορεία, πρωταθλητή, καταφέρνοντας να αποδράσει με "διπλό" από την δύσκολη έδρα του Ελλησπόντου.


Ο Ελλήσποντος ήταν καλύτερος στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά του αγώνα με ένα γκολ δύο δοκάρια και καλές ευκαιρίες προς την εστία του Αποστολίδη.

Η Δράση ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε και τον τραυματισμό του Περισανίδη που μαζί με τον Καραφυλλίδη (Καμαν) ήταν η Κινητήριος δύναμη στη μεσαία γραμμή για τον Ελλήσποντο και κατάφερε παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης κρατώντας την πρώτη θέση στον 2ο  όμιλο της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο 2 λεπτό η πρώτη φάση στα καρέ του Ελλησπόντου και ο συνήθης ύποπτος Αραβόπουλος εκμεταλλεύεται τη ασταθής απόκρουση του γκολκίπερ και από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τεντσογλίδη και κάνει το 0-1 για την ομάδα του Τσοτυλίου.
Στο 4 λεπτό ο Καραφυλλίδης θα πιάσει δυνατό σουτ θα απόκρουση ο Αποστολίδης για την ομάδα του Τσοτυλίου.

Στο 8 λεπτό ο Περισανίδης θα πασάρει στον Γεωργιάδη Δημήτρη ο οποίος θα βγάλει σέντρα ακριβείας στον Καραφυλλίδη θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ Αποστολίδη.

Στο 15'λεπτο σουτ του XAXANI Θα απόκρουση ο Τεντσογλίδης.
Στο 17 λεπτό ο Ελλήσποντος και πάλι στην επίθεση αυτή την φορά ο Αραπίδης από δεξιά θα βγάλει την σέντρα ο Δημήτρης Γεωργιάδης θα πιάσει την κεφαλιά αυτή τη φορά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Στο 20 λεπτό η πίεση του Ελλησπόντου θα φέρει καρπούς ο Περισανίδης θα βγάλει τρύπα μπαλιά στον "δεμονιαζμένο" στο σημερινό παιχνίδι Δημήτρη Γεωργιάδη θα πλασάρει σωστά και θα φέρει το ματς στα ίσα 1-1 για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 22 λεπτό σου του Καραφυλλίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Αποστολίδη.
Στο 26 λεπτό ο Απόστολου θα πάρει την μπάλα από την μεσαία γραμμή θα περάσει δύο αντίπαλους θα βγάλει την πάσα στον Λαζαρίδη θα σουτάρει σε καλή θέση ο γκολκίπερ του Ελλησπόντου Τεντσογλίδης θα απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 31 λεπτό φάουλ για τον Ελλήσποντο ο Καραφυλλίιδης από τα 30 μέτρα θα πιάσει δυνατό και ψηλοκρεμαστό σουτ τελευταία στιγμή θα απόκρουση σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
Στο 32 λεπτό κόρνερ με τον Καραφυλλίδη στην πορεία της μπάλας ο Δημήτρης Γεωργιάδης θα σουτάρει τελευταία στιγμή απομακρύνει σε κόρνερ ο αμυντικός του Τσοτυλίου.
Στο 37 ο Περισανίδης θα πασάρει στον Δημήτρη Γεωργιάδη θα πιάσει ψηλοκρεμαστό σουτ θα μπλοκάρει ο Αποστολίδης.

Στο 55 λεπτό φάουλ για την ομάδα του Τσοτυλίου με τον Λαζαρίδη στην μεγάλη περιοχή ο Αραβόπουλος θα πάρει την κεφαλιά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Τεντσογλίδη.

Στο 57 λεπτό σουτ του Απόστολου θα πέσει και θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Τεντσογλίδης για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 60 λεπτό ο Καραφυλλίδης ένας από τούς διακριθέντες παίκτες του Ελλησπόντου θα βγάλει σε καλή θέση τον Αραπίδη θα σουτάρει τελευταία στιγμή θα απομακρύνει σε κόρνερ ο Χαραλαμπίδης.

Στο 62 λεπτό το Τσοτύλι θα μπει μπροστά στο σκορ με ατομική ενέργεια του Απόστολου που ξεχώρισε για την ομάδα του Τσοτυλίου, θα περάσει τον αμυντικό του Ελλησπόντου και θα πλασάρει σωστά στην δεξιά πλευρά του γκολκίπερ Τεντσογλίδη γράφοντας το 1-2.
Στο 65 λεπτό ο Καραφυλλίδης και πάλι για το Ελλήσποντο θα βγάλει τρύπα μπαλιά στον Βασιλειάδη ο οποίος θα πιάσει το σουτ τελευταία στιγμή θα πέσει πάνω στην μπάλα με υπερένταση ο αμυντικός Σαμαράς και θα απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 73 λεπτό πέναλτι για την ομάδα του Τσοτυλίου σε ανατροπή πάνω στον Απόστολου σε μαρκάρισμα του Μουρατίδη, στα έντεκα μέτρα ο Λαζαρίδης, θα στήλη την μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας του γκολκίπερ Τεντσογλίδη και θα διαμόρφωση το σκορ σε 1-3.
Ο Ελλήσποντος παρόλο που αγωνιζόταν με πολλές και σημαντικές απουσίες 5 στο σύνολο, δεν το έβαλε κάτω και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα αναζητούσε το γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε, έτσι το μόνο που κέρδισε ο Ελλήσποντος από τον σημερινό αγώνα ήταν η καλή εμφάνιση, η Δράση, "απόδρασε" με πολύτιμο τρίποντο που σίγουρα θα την είναι χρήσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού έχει βάλει στόχο την άνοδο στην Α' κατηγορία.


Άριστη η διαιτησία του Κυρίου Κουτσώνα που έπαιξε 50-50, τέτοιες διαιτησίες βοηθούν πολύ το ποδόσφαιρο και αξίζει συγχαρητήρια μαζί με τους βοηθούς, κύρια Πανυτσίδου και του κύριου Τσούλη.


Ελπίδες Ελλησπόντου ( Καλλιανίδης ):  Τεντσογλίδης, Ποσινακίδης Ηλίας, Κουσαλίδης (63' Γεωργιάδης Παναγιώτης),  Μουρατίδης, Περισανίδης (55' Βασειλιαδης), Τσαυταρίδης (76' Τσαβδαρίδης ,Τσάβι) Πάτσης, Αραπίδης, Καραφυλλίδης, Γεωργιάδης Κώστας, Γεωργιάδης Δημήτρης.

Δράσις Τσοτυλίου (Καλυβας): Αποστολίδης, Περσίδης, ZENNHLLARI, Χαραλαμπιδης, Βασιλόπουλος, Σαμαράς, Λαζαρίδης, XAXANI, Αραβοπουλος (90' ZENLLARI), Απόστολου (89' Σαμψωνίδης), Ζυγουρας (81' Θεοδωρόπουλος).


Επιμέλεια: Κοτσαλίδης Γιάννης














Σχόλια