Β' ΕΠΣΚ: Κοζάνη 2004 - Βέρμιο Καρυοχωρίου 1-1 | φωτο - βίντεο


Μοιρασιά στη Νέα Νικόπολη
Μοιράστηκαν γκολ,  βαθμούς αλλά και κόκκινες κάρτες (από μία κάθε ομάδα ) Κοζάνη 2004 - Βέρμιο Καρυοχωρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι που τελείωσε με σκορ  1-1
Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας , λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κοζάνη 2004 χρησιμοποίησε 11 "μικρούς" γεννημένους το 1999, 2000, 2001 και μόνο τρεις μεγάλους μαζί με τις αλλαγές του κ. Μανδραβέλη.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 5΄σουτ Λιάσκου , λίγο άουτ.
Στο 18 νέο σουτ Λιάσκου διώχνει ο Ζιάμπρας.
Στο 33΄φάουλ Σαμαρά , άουτ.
Στο 38, φάουλ του Μεντεσίδη, λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 52΄ο Λιάσκος σέντρα από αριστερά σουτ του Δεληγιαννίδη, άουτ.
Στο 56΄πάσα του Ζιάμπρα Β. στον Χατζηζήση που  θα μπει από αριστερά ,  θα πιάσει το σουτ από πλάγια και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 70΄φάουλ του Λιάσκου , σύγχυση στην περιοχή , διαδοχικά σουτ , απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Στο 74΄φάουλ του Χριστοφορίδη , άουτ.
Στο 78΄φάουλ Γεωργιάδη Λ , στην περιοχή κεφαλιά πάσα του Σαμαρά, πετάγεται τελευταία στιγμή ο Διαμαντόπουλος και διώχνει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 85΄κόκκινη στον Γεωργιάδη για διαμαρτυρία.
Στο 87΄ο Χριστοφορίδης φάουλ στο Λιάσκο , αυτός θα βγάλειι παράλληλη σέντρα και ο Γεωργιάδης με κοντινή προβολή θα ισοφαρίσει σε 1-1
Στο 90΄κόκκινη στον Χριστοφορίδη.


Κοζάνη 2004 (Μαναδραβέλης):  Ζιάμπρας Π, Βουνοτρυπίδης, Μουρουζίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργιάδης Λ, Αντωνιάδης (90΄Παπαβασιλείου), Τσιάμης, Ζιάμπρας Β, Χατζηζήσης (81΄Ατματσίδης), Γεωργιάδης Ι , Σαμαράς (87΄Γκούμας).
 
Βέρμιο Καρυοχωρίου (Σπυρίδης):  Παπα/νου , Λιάσκος, Δεληγιαννίδης,  Χαραλαμπίδης Μεντεσίδης,  Ιγνατίδης, Λιάσκος Γ. , Περιχανά , Διαμαντόπουλος , Χριστοφορίδης , Χαρίτων (29΄Γεωργιάδης α.α.).


Διαιτητής:  Ζούγρας

Βοηθοί:  Ηλιάδης, Βογδόπουλος

επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 












Σχόλια