Β’ ΕΠΣΚ: Δόξα Μικροκάστρου – Κοζάνη 2004 3-0 | φωτο - βίντεο

Δόξα Μικροκάστρου 
Την νίκη  με 3-0 πέτυχε η ομάδα του Μικροκάστρου, κόντρα στην πολύ νεανική Κοζάνη 2004 που κατέβηκε στο παιχνίδι με ποδοσφαιριστές γεννημένους 1999, 2000 και 2001.


Στο 16 ο Κηπηρτίδης μετά από ωραία προσωπική ενέργεια έβγαλε την σέντρα από δεξιά αλλά ο Ζαχαράκης δεν αντέδρασε σωστά σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία.
Στο 23’ ο Γκαραγκούνης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο αλλά η κεφαλιά του Νιανιάκα κατέληξε άουτ.



Στο 25’ το γυριστό σουτ του Ζαχαράκη δεν ανησύχησε τον Καρσλιανίδη.
Στο 25’ ο Ζάχος έβγαλε σέντρα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Τσότσος δεν έκανε καλή κεφαλιά.
Ότι δεν καταφέραμε με τις επιθέσεις, ήρθε από κόρνερ στο 40’. Ο 15χρονος Βενιαμίν της ομάδας, Δημήτρης Σελέτης, άνοιξε το σκορ με δυνατό δεξί σουτ στην απόκρουση των αμυντικών.
2 λεπτά μετά ο Γκαραγκούνης με μπαλιά 50 μέτρων έφερε τον Ζάχο στην περιοχή, που ενώ πέρασε με τον αμυντικό και μπήκε στην περιοχή από πλάγια έκανε κακό σουτ στέλνωντας τη μπάλα άουτ.
Στην ανάπαυλα ο πάγκος μας γέμισε με εμπειρία, αφού Μυλωνάς, Τζίλιας και Μπούρτσος σχόλασαν από τη δουλειά και έθεσαν εαυτόν στις υπηρεσίες του Κώστα Χατζή.
Στο 47’ ο Δελαπάσχος έκλεψε πίσω από το κέντρο έφτασε μέχρι το κόρνερ βγάζοντας ωραία δυνατή σέντρα την οποία ανέκοψε ο Καρσλιανίδης προλαβαίνοντας τον Κηπηρτίδη.
Στο 54’ ο Τσιάμης εκτέλεσε φάουλ που αιφνιδίασε στον Τσιούκρα που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 62’ εκτέλεση φάουλ πίσω από το κέντρο με τον Μυλωνά αλλά ο Τζίλιας έκανε κακή κεφαλιά.
Στο 74’ ο Σελέτης επιχείρησε σέντρα σουτ την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Στο 79’ οι παίχτες της Κοζάνης 2004 έπαιξαν γρήγορα το φάουλ πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Μικροκάστρου αλλά η πολύ καλή σέντρα του Βουνοτρυπίδη πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 78’ ο Τζίλιας έβγαλε στον Σελέτη από δεξιά, ο οποίος κέρδισε την κόντρα από τον Μουρουτζίδη αλλά το συρτό σουτ του έφυγε λίγο άουτ.
Στη επόμενο λεπτό ο Σελέτης έβγαλε μπαλιά στον Γκαραγκούνη που μπήκε στη περιοχή από αριστερά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζίλια.
Ο Σελέτης και πάλι χτύπησε στο 84’ όταν ακολούθησε την κεφαλιά του Τζίλια και με συρτό σουτ πέτυχε του δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους με φάουλ που κέρδισε ο Γεωργιάδης. Της εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιάμης αλλά μπλόκαρε ο Τσιούκρας.

ΔΟΞΑ Μικροκάστρου (Χατζής) Nikos Tsioukras , Καλαμπούκας, Stefanos Tsioukras, Thodorhs Nianiakas, Alexis Delapasxos, Ζάχος, Γκαραγκούνης, Nikos Zaxarakis (55' Τζίλιας), Κηπηρτίδης (67' Mikel Bourtsos), Dimitris Seletis, Τσότσος (45' Thomas Mylonas)



Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης), Καρσλιανίδης, Βουνοτρυπίδης, Μουρουτζίδης, Παπαδημητρίου, Γκούμας, Αντωνιάδης (85’ Γκαραβέλας), Τσιάμης, Ζιάμπρας, Χατζηζήσης, Ατματζίδης (75’ Παπακώστας).


Διαιτητής: Σουλίδης Ε.
Βοηθοί: Ντούλε, Λαζαρής 


Σχόλια