Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Μποναμάς 220.000 ευρώ από FIFA –UEFA στην ΕΠΟ για την ενίσχυση των ΕΠΣ (με ισόποση κατανομή)!

Σε χρόνο ρεκόρ Κουτσοκούμνης και Λάκοβιτς έκαναν πράξη ότι υποσχέθηκαν στην Γ.Σ. της Δευτέρας.
 Κι όμως η FIFA και η UEFA έκαναν πράξη και μάλιστα μέσα σε ελάχιστες ώρες ότι υποσχέθηκαν και δεσμεύτηκαν ενώπιων των εκπροσώπων των ενώσεων την Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Με συντονισμένες ενέργειες έδωσαν λύση σε ένα σημαντικό οικονομικό πρόβλημα των Δ.Σ. των ενώσεων λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Συνεδρίασε την Τετάρτη 21/12/2016, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

«Η ΠΔΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέφερε αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες μάλιστα ώρες, η πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA στη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, για εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, δεδομένων και των εξαιρετικά περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Κατόπιν προσωπικών ενεργειών του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και με την υποστήριξη του επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αποδέχθηκε το χθεσινό επίσημο αίτημα της ΕΠΟ για έκτακτη ειδική χρηματοδότηση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Εγκρίθηκε έκτακτη χρηματοδότηση 300.000 ευρώ, ποσό που αναλογεί σε 220.000 ευρώ για τις ΕΠΣ (με ισόποση κατανομή) και 80.000 ευρώ, ως βοήθημα της UEFA στον κ. Γεώργιο Μπίκα για την καταστροφή της οικίας του.

Το ποσό έχει μεταφερθεί στον λογαριασμό της ΕΠΟ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και η ΠΔΕ/ΕΠΟ θα το διανείμει στους τελικούς παραλήπτες του.


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ευχαριστεί τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον κ. Ζόραν Λάκοβιτς και την UEFA για την εξαιρετικά σημαντική απόφαση υποστήριξης του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.