B’ ΕΠΣΚ: ΑΣ Καρυδίτσας – Ελπίδες ΑΕΚ 3-2 | φωτο - βίντεο



Η Καρυδίτσα πήρε το ντέρμπυ των ουραγών του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας νικώντας με 3-2 τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στο γήπεδο Αργίλου.
 Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ του αγώνα.


Οι Ελπίδες, που στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζονται μόνο με έναν “μεγάλο” στη σύνθεση τους, έχασαν γιά άλλη μία φορά ένα δικό τους παιχνίδι από τραγικά λάθη κι έμειναν μόνες τους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.





Η Καρυδίτσα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέβασε την απόδοση της, πίεσε τις Ελπίδες και εκμεταλλεύτηκε τα “δώρα” των αντιπάλων της παίρνοντας μία σημαντική νίκη.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος οι Ελπίδες μπήκαν πιό δυνατά στην επανάληψη και προηγήθηκαν με 0-1 στο 50′ μετά από σέντρα του Κατακαλίδη κι ωραίο σουτ του Μάριου Μπεθάνη.

Στη συνέχεια η Καρυδίτσα πήρε την πρωτοβουλία και πίεσε τις Ελπίδες που δεν είχαν το καθαρό μυαλό να “πατήσουν” την μπάλα.

Στο 80′ ο Β. Τσιφτσής γύρισε την μπάλα, ο Ακριτίδης δεν μπόρεσε να την πιάσει κι ο Μιχάλης Καζαντζίδης με αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 83′ η Καρυδίτσα έκανε την ανατροπή με μακρινό ψηλοκρεμαστό αριστερό σουτ του Χάρη Στεργιόπουλου (που είναι περισσότερο γνωστός ως τερματοφύλακας) και λάθος του τερματοφύλακα των Ελπίδων Ακριτίδη.

Στο 85′ νέο λάθος του τερματοφύλακα, αυτή τη φορά της Καρυδίτσας, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σε φάουλ-σέντρα του Κωδωνά κι ο Βασίλης Σταυριανουδάκης εξ’ επαφής σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 89′ σε μία εντελώς ανύποπτη φάση σε μία μακρινή μπαλιά της Καρυδίτσας χωρίς την παραμικρή πίεση ο τερματοφύλακας Ακριτίδης έκανε έξοδο, ο Τσιφτσής έδιωξε τη μπάλα προς τον άξονα  κι ο Καζαντσίδης από μακριά  με συρτό σουτ σε κενή εστία έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ (Α. Ανδρεόπουλος): Ποτουριάδης, Τζήκας, Μεντελής, Κίτσιος, Σκούτας (66′ Μουζάκι), Τοπάλης, Σίμος (80′ Γιαννακόπουλος), Στεργιόπουλος, Παπανικολάου, Τσιφτσής, Κοντογιαννόπουλος (52′ Καζαντσίδης).

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕΚ (Β. Μαντζώλας): Ακριτίδης, Κυρζόπουλος, Κακούλης (46′ Κατακαλίδης), Κανδυλιώτης, Μαλόκου (75′ Αλατζάς), Μπεθάνης (80′ Κωδωνάς), Κικίδης, Μεχτερίδης, Τσιφτσής, Σταυριανουδάκης, Σαράφας.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.

Βοηθοί: Θ. Παπαδόπουλος, Κεχαγιάς.

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια