Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Η Αναγέννηση Σερβίων στο Βερολίνο με τους BERLIN TIGERS | φωτο

Μετά από πολλές δυσκολίες και προβλήματα, επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η Αναγέννηση Σερβίων βρίσκετε στο Βερολίνο. Στο αεροδρόμιο μας περίμεναν οι φίλοι μας από την ομάδα των Berlin Tiger’s.  
 
Επίσκεψη στο τείχος της ντροπής και στο Μουσείο Τεχνολογίας   
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας στο Βερολίνο, την δεύτερη ημέρα της παραμονής μας, επισκεφτήκαμε το τείχος του Βερολίνου ή αλλιώς το τείχος της ντροπής. Μετά από την ξενάγηση (από επίσημο Γερμανό ξεναγό), ξεκουραστήκαμε για λίγο στον μουσείο μνήμης και στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο τεχνολογικό μουσείο. 

Για περίπου δύο ώρες περιπλανηθήκαμε μέσα στο μουσείο και εκεί είδαμε διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου. Στην συνέχεια όλοι μας εντυπωσιαστήκαμε στο μουσείο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 Εκεί είδαμε ξύλινα ηλεκτροκίνητα φορτηγά (κατασκευής 1950 παρακαλώ), παλιές αντίκες (αυτοκίνητα του 1912) μέχρι αγωνιστικά αυτοκίνητα της σύγχρονης εποχής. Νεότερα από το πρόγραμμα μας αύριο. Παραμείνετε σε επαφή μαζί μας για να μαθαίνετε τα νέα μας.

Υστερόγραφο : Όλοι με την Alba Belin σήμερα. anagennisiservion 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.