Χάντμπολ: Στην αγκαλιά του Εθνικού Κοζάνης το τρόπαιο του Τουρνουά


Άλλη μια σημαντική διάκριση και μια κατάκτηση τροπαίου γράφτηκε χθες Παρασκευή στο ενεργητικό της ομάδας των Παγκορασίδων Α' του Εθνικού Κοζάνης!

   Μετά από έναν δυνατό τελικό, με πολύ καλές στιγμές, δύναμη και πάθος, εναντίον της πολύ καλής ομάδας της Ν. Ιωνίας, ήρθε στην αγκαλιά του Εθνικού το τρόπαιο της διοργάνωσης.

   Τα κορίτσια μας από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυνατά, με τον αέρα του φαβορί, χωρίς ούτε στιγμή να φοβηθούν τον αντίπαλο. Έπαιξαν σπουδαία άμυνα, αφοπλίζοντας τα ατού της Ιωνίας και η νίκη ήρθε φυσιολογικά και μάλλον άνετα, με τελικό σκορ 15-20.

  Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στις αθλήτριες του Εθνικού, στον προπονητή και στους γονείς, που όπως πάντα, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και τα υποστήριξαν με σθένος! 

Επίσης συγχαρητήρια σε όλους τις ομάδες, αγοριών και κοριτσιών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά!

  Άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε τρεις αθλήτριες της ομάδας που πέρα από την ομάδική διάκριση κέρδισαν και από μία ατομική!

  Η Γκιάτα Μαρία επιλέχτηκε ως MVP του τουρνουά.
  Η Μπούκου Ειρήνη επιλέχτηκε καλύτερο δεξί εξτρέμ.
  Η Κατερίνα Φλώρου επιλέχτηκε ως καλύτερη τερματοφύλακας.

  Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, τις αντίπαλες ομάδες που μας χάρισαν ωραίες στιγμές, τη διοίκηση της ομάδας, τους χορηγούς και τη "μαμά Λένα!"

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
Εθνικός Κοζάνης








Σχόλια