Χαιρετισμός Προέδρου ΕΚΑΣΔΥΜ


Η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. υποδέχεται ακόμα μία διοργάνωση και φιλοξενεί στο Τσοτύλι αυτή τη φορά, το 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων της Ε.Ο.Κ. Αυτό είναι μέρος του αναπτυξιακού της προγράμματος, με τη συμμέτοχη των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών από όλη την Ελλάδα. 

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ. διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος και καθρεπτίζει την παραγωγική διαδικασία στην πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού μπάσκετ. 

Θα ήθελα εκ μέρους της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., να καλωσορίσω τις αθλήτριες και τους προπονητές που θα συμμετέχουν και να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει. 

Παράλληλα ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον Δήμο Βοΐου διότι σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και με τη φιλοξενία του τουρνουά, αποδεικνύει ότι στηρίζει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το Μπάσκετ. 

Προσκαλώ το φίλαθλο κοινό της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να αδράξει την ευκαιρία και να απολαύσει αυτά τα παιχνίδια κατακλύζοντας το γήπεδο του Τσοτυλίου.

Σχόλια