Διεθνή σχολή προπονητών πυγμαχίας ενός 1* Αστεριού ΑΙΒΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους Έλληνες υποψήφιους Διεθνείς προπονητές πυγμαχίας ότι η ΑΙΒΑ ενέκρινε την διοργάνωση της Διεθνούς σχολής προπονητών πυγμαχίας ενός  1*  αστεριού στην Αθήνα.

Η διάρκεια της σχολής θα είναι μίας εβδομάδος από 13 ημέρα Δευτέρα έως και 19  Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Κυριακή.

Στην σχολή καλούνται να φοιτήσουν και θα εξεταστούν οι υποψήφιοι Έλληνες Προπονητές Πυγμαχίας οι οποίοι έχουν υποβάλει  τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε Διεθνείς αγώνες που διοργανώνονται υπό την έγκριση και εποπτεία της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ΑΙΒΑ &  EUBC.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους σχολή και αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην πρόταση και επιμονή της Διοίκησης η οποία πίστεψε και πιστεύει στους Έλληνες Προπονητές Πυγμαχίας.

Εξ άλλου ήταν δέσμευση  του Προέδρου της ΑΙΒΑ Dr WU προς τον Πρόεδρο της ΕΟΠ Κώστα Γαζή στο συνέδριο της ΑΙΒΑ   στη Λοζάνη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Περιμένουμε το συντομότερο να ανακοινωθεί από την ΑΙΒΑ ο υπεύθυνος Instructor της Σχολής για περαιτέρω ενέργειες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια του εγχειριδίου προπονητών πυγμαχίας ΑΙΒΑ , πρόγραμμα σχολής και άλλα θέματα , οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ομοσπονδίας , υπεύθυνη κα Ντίνα τηλ: 210 8674884 

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Γαζής

Σχόλια