Νέος Άρης Αργίλου: ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια.
Πέντε δύσκολα χρόνια για το σύλλογο μας, αλλά κυρίως για τον πρόεδρο του συλλόγου μας και την οικογένεια του.

Ο πρόεδρος μας και η οικογένεια του όλο αυτό το χρονικό διάστημα προπηλακίστηκαν, δυσφημίστηκαν, υβρίστηκαν, απειλήθηκαν, δέχτηκαν σωματική και ψυχολογική επίθεση. Αλλά ο χρόνος δικαιώνει τους αδικημένους.

Προηγήθηκε η απόφαση της Ε.Π.Ο. το 2015 η οποία καταδίκασε το σύλλογο των Πετρανών και τους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά συνεχίστηκε η δυσφήμηση με κάθε τρόπο εναντίων μας. Κάποιοι έβγαιναν στην τηλεόραση και  έλεγαν ότι θα αποκαλυφθεί το ψέμα μας μόλις βγει η γραφολογική εξέταση.

Και ήρθε η ώρα που τα αποτελέσματα της γραφολογικής εξέτασης βγήκαν…!
 Ήρθε η ώρα των δικαστηρίων. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι ψεύτες, οι απατεώνες, οι υποκριτές. Στις 18 Ιανουαρίου 2017 πρωτόδικα το δικαστήριο αποφάσισε. ΑΠΑΝΤΕΣ οι κατηγορούμενοι ένοχοι!!!

Δυστυχώς σε όλη αυτή την ιστορία μεσολάβησε μια τραγωδία για την οποία λυπούμαστε βαθύτητα! Μεσολάβησε ο χαμός ενός ανθρώπου. Έτσι όμως είναι η ζωή, σκληρή και αδυσώπητη. Και αυτό το γεγονός δε μπορεί και δεν πρέπει να επικαλύψει την πραγματικότητα και τη διάρκεια των πράξεων των ενόχων.

Πέντε  ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του σωματείου των Πετρανών είναι ανακατεμένοι σε αυτήν την υπόθεση. Όλοι τους τιμωρήθηκαν από την Ε.Π.Ο. αλλά η απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων είναι αυτή που μετράει. Τέσσερις εκ των ποδοσφαιριστών εμπλέκονται στην υπόθεση της πλαστογραφίας και κρίθηκαν ένοχοι.  Τρεις από τους τέσσερις τιμωρήθηκαν με 6 μήνες φυλάκισης με αναστολή και ο τέταρτος με 5 μήνες φυλάκισης με αναστολή. Ο πρόεδρος του συλλόγου των Πετρανών καταδικάστηκε ομοίως με 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Και έπονται και τα υπόλοιπα δικαστήρια που αφορούν τη βιαιοπραγία και την εξύβριση κατά του προέδρου μας, στα οποία εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Δε θέλαμε ποτέ να μπούμε σε αυτή τη ψυχοφθόρα και καταπιεστική διαδικασία. Δε θέλαμε ποτέ να συγκρουστούμε με κανέναν. Θέλαμε πάντοτε όμως το δίκαιο και το νομότυπο. Και αν τίθεται ηθικό θέμα σε όλη αυτήν την ιστορία, τότε εμείς σίγουρα έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας. Ποτέ δεν κλέψαμε, δεν βρίσαμε, δεν χτυπήσαμε ή απειλήσαμε κανέναν. Και στο ερώτημα τι κερδίζουμε εμείς μέσα από όλη αυτή την ιστορία, η απάντηση είναι απλή. Ηθική δικαίωση.

Ηθική δικαίωση ενώ πολεμηθήκαμε από πολλούς, όπως η τότε Δημοτική Αρχή, η Ε.Π.Σ., η Διαιτησία, ποδοσφαιρικούς  παράγοντες και ποδοσφαιριστές.
Θα συνεχίσουμε έως ότου βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των βρώμικων πράξεων και να τιμωρηθούν. Οι υπαίτιοι ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί. Θα τους βρούμε για να δικαιωθούμε.

                                                                                                Ο Νέος Άρης Αργίλου

Σχόλια