Θα μας τρελάνει η ΕΠΟ - Θα στείλει Εορδαϊκό, Μακεδονικό Φούφα και Βατόλακκο στην Ημαθία ? ... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος

Η παρατεταμένη κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή μας έχει δημιουργήσει προβλήματα  στις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας. 
Πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως η ΕΠΟ ζήτησε από τις ομάδες τα παιχνίδια Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών και  ΑΕ Ποντίων – Εορδαϊκός να γίνουν σε Αλεξάνδρεια και Λευκάδια αντίστοιχα. 

Όσες εκκρεμότητες υπάρχουν από αναβληθέντα παιχνίδια πρέπει να τακτοποιηθούν για να ξεκινήσει ο β’ γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Αυτή η πίεση οδηγεί τους ανθρώπους της ΕΠΟ να στείλουν τις  τρεις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας , σε άλλο νομό χωρίς να σκεφτεί τα επιπλέον έξοδα που θα τις επιβαρύνουν .
 Να θυμίσουμε ότι ο Εορδαϊκός έχει άλλο ένα παιχνίδι αναβληθέν αυτό με την Αριδαία στην Πτολεμαΐδα τι οποίο έχει οριστεί για το Σάββατο  28/1. 

Την Κυριακή 29/1 εφόσον έχουν τελειώσει η εκκρεμότητες με τα αναβληθέντα, ο Μακεδονικός Φούφα στο ίδιο γήπεδο, ξεκινάει τις υποχρεώσεις για το β’ γύρο με το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής  με τον Ορφέα  Ξάνθης (η 1η αγωνιστική μετατέθηκε για τις 25/2).  Την Τετάρτη 1/2 ο Εορδαϊκός θα ταξιδέψει στο Νέστο  Χρυσούπολης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. 

Ένα αλαλούμ γενικά που αναμένεται να πάρει μπροστά σήμερα το μεσημέρι με την  επίσημη απόφαση που θα πάρει η ΕΠΟ  για τον που και πότε  θα διεξαχθούν  τα προγραμματισμένα για αύριο παιχνίδια του Μακεδονικού Φούφα με την Δόξα Προσκυνητών  και της ΑΕΠ με τον Εορδαικό 


επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 

Σχόλια