Προσεχώς στην Κατάψυξη η Δυτική Μακεδονία ... Αμφίβολη η πρεμιέρα του Β΄γύρου στην Α΄κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης - Τι θα γίνει σε περίπτωση αναβολής ;

Θεού θέλοντος και καιρού  επιτρέποντος,  η διεξαγωγή των παιχνιδιών.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με χιόνια,και ολικό  παγετό από την Πέμπτη το βράδυ  στο νομό μας, καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την διεξαγωγή των αγώνων του Σαββατοκύριακου 7-8/1 για την Α΄κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Όλα είναι ρευστά για την διεξαγωγή των αγώνων, καθώς σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις , τα χιόνια που έρχονται και  το πολικό  κρύο από τη Πέμπτη το  βράδυ έως και τη Δευτέρα  θα βάλουν  τη Δυτική Μακεδονία στην κατάψυξη.

Μοιραία λοιπόν η πρεμιέρα του Β΄γύρου στην  Α΄κατηγορία   βρίσκεται  «στον αέρα» καθώς φυσικά κανείς δε μπορεί να προδικάσει τον καιρό.

Για την 16η αγωνιστική (πρεμιέρα του Β΄γύρου) που σε περίπτωση αναβληθεί υπάρχουν δύο σενάρια 
α) Να γίνουν  τα παιχνίδια  της Α΄κατηγορίας την Τετάρτη 11/1 για να μην επηρεαστεί λόγω κλειδαρίθμων και η πρεμιέρα της Β΄ και Γ΄κατηγορίας που ξεκινάει 14-15 /1
β) Να ξεκινήσει η Α΄κατηγορία 14-15/1 και η Β΄με τη Γ΄κατηγορία 21-22/1

Προσοχή !!! 
Να τονίσουμε πως τα παραπάνω είναι εκτιμήσεις της σελίδας και όχι κάτι επίσημο από την αρμόδια αρχή την ΕΠΣ Κοζάνης, η οποία θα δει τον καιρό,  θα  εκτιμήσει τα γεγονότα και θα ενημερώσει τα σωματεία έγκαιρα.

Σχόλια