Φιλική νίκη του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα επί του συνονόματου Μακεδονικού Κοζάνης | φωτο


Φιλική νίκη  στην έδρα του, με σκορ 5-1  πέτυχε ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα κόντρα στο συνονόματο του Μακεδονικό Κοζάνης. 

Η πολύ καλή και δυνατή  ομάδα του Στέλιου Νταμπίζα, πρωτοπόρος μαζί με τον Ερμή Αμυνταίου στην ΕΠΣ Φλώρινας,  ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στους φιλοξενούμενους Μακεδονικούς  που έδειξαν φανερά επηρεασμένοι από τη 40ημερη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εορτών και κακοκαιρίας.




Ο κ. Καραθανάσης στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησε και 5 νεαρούς από την Κοζάνη 2004.


Τα γκολ για τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα πέτυχαν  ο Ζηνόβιος 3, ο Αθανασιάδης και ο Σβίρος ενώ για τον Μακεδονικό Κοζάνης ο Στέλιος Τσιάμης.

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα (Νταμπίζας): Κωφίδης, Γιορεντζίδης, Φερεντίνος, Σιδηρόπουλος Γ, . Μπάμπαρης, Σβίρος, Ανδρεάδης, Ντιμόφσκι, Ζηνόβιος, Σιδηρόπουλος Χ., Αθανασιάδης.
Έπαιξαν και οι Μούλας, Λίτσο, Χαμαλίδης, Μαρκόπουλος, Βλάχος, Μιχαηλίδης, Γκιάτα, Ρούντος. 

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Γεωργιάδης, Μουρατίδης, Κιβρακίδης, Αντωνόπουλος, Πηγαδάς, Τρομπούκης Θ., Κοτταρίδης Σ., Μαλούτας, Τρομπούκης Κ., Μπάκανος, Ματούλας.
Έπαιξαν και οι Αγγέλου, Κοτταρίδης Γ., Λέκκα, Τσιάμης, Χατζηζήσης, Ζιάμπρας, Γεωργιάδης Ι., Παπαδημητρίου. 

Ο Μακεδονικός Κοζάνης ευχαριστεί για τη φιλοξενία το Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και του εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας. 

επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 











Ο χρήστης Ματιές στα σπορ πρόσθεσε 97 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα - Μακεδονικός Κοζάνης 5-1 — στην τοποθεσία Αγιος Παντελεημονας.
Δημοσιεύτηκε από Vicky Gewrgiou
φιλικό



Σχόλια