«Χόρεψε» και έκοψε την πίτα του ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό της και μαζί την κοπή της βασιλόπιτας, στο ξενοδοχείο Ιωάννου, όπου παρευρέθηκαν πλήθος αθλητών και γονέων της Ακαδημίας.


 Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καΐδης Απόστολος, ο περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Καρακασίδης Τακης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς Σακελλάρης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Φολτόπουλος Φώτης, ο πρώην πρόεδρος Σάββας Χρήστος, το μέλος Φραντζόπουλος Δημήτρης, το μέλος της ΕΠΣ Φλώρινας Μήγκος Στέφανος.

 Η Ακαδημία  τίμησε 15 αθλητές της  που φέτος εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, την Ομάδα μίνι της Ακαδημίας, που πέρσι κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης και τον προπονητή της Μαργιορίδη Κώστα, το Σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών Εορδαίας για την κοινωνική προσφορά τους στην Εορδαία και τις ομάδες Εορδαϊκό και Μακεδονικό Φούφα  για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.


 Από τον Μακεδονικό Φούφα  παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Χάιτας Δημήτρης, ενώ από τον Εορδαϊκό δεν προσήλθε κάποιος υπεύθυνος.

Μετά τις απονομές έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και στη συνέχεια ακολούθησε χορός.
Η Ακαδημία μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς τους αθλητές, τους επισήμους προσκεκλημένος, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και του χρόνου θα είμαστε όλοι εκεί για να γιορτάσουμε και πάλι μαζί.

Ευχόμαστε Καλή χρονιά σε όλους!!!!



Εκτός από καλούς αθλητές, η Ακαδημία μας εχει και καλούς καλλιτέχνες όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Ο Πασχαλίδης Γιώργος και ο Τιμωνίδης Παναγιώτης μας επαιξαν και λυρα στο χορό. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στο ποδόσφαιρο και στη μουσική.






Σχόλια