Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 0-2 | φωτο - βίντεο

Μεγάλο και δίκαιο διπλό της Αναγέννησης Πτολεμαΐδας μέσα στο στρατιωτικό επί του Μακεδονικού Κοζάνης με σκορ 0-2. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα και με καθαρό μυαλό έφτασαν δίκαια στη νίκη. Ο   Μακεδονικός  για άλλο έναν αγώνα μετά την επανέναρξη δεν κατάφερε να ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά προσπάθησε στο Β’  μέρος, έτρεξε αλλά δεν υπήρχε  αυτοπεποίθηση και ψυχολογία.  


Το φιλμ του αγώνα
Στο 1' διαγώνιο σουτ του Ματούλα λίγο έξω
Στο 28' σέντρα Δαλκερανίδη , κεφαλιά Φασούλα, διώχνει ωραία ο Πάντος
Στο 30' στην αντεπίθεση η Αναγέννηση με τον Γκέκα που εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα , προλαβαίνει και την έξοδο του Πάντου και γράφει το 0-1
Στο 42' νέο λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού φεύγει ταχύτατα ο Δαλκερανίδης προσπαθεί να πλασάρει τον Πάντο που αποκρούει τη μπάλα εκτός περιοχής και βλέπει την κόκκινη κάρτα .
Στο 50' νέα αντεπίθεση της Αναγέννησης με τον Παναγιώτου που θα αποφύγει έναν αμυντικό θα μπει στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ από κοντά θα κάνει το 0-2
Στο 65' σουτ Κιβρακίδη  ,άουτ
Στο 67' σουτ από κοντά του Φασούλα αποκρούει με τα πόδια ο Αργυρόπουλος.
Στο 70' Ζαχαριάδης , Αδαμίδης θα συγκρουστούν στον αέρα με τα κεφάλια , με συνέπεια να τραυματιστούν και οι δύο με τον Αδαμίδη να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο μετά το παιχνίδι για ράμματα  στο κεφάλι και τον Ζαχαριάδη να μπαίνει στο παιχνίδι μετά από 10' .
Στο 84' φάουλ Ματούλα, κεφαλιά Κοτταρίδη στο οριζόντιο δοκάρι.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) Πάντος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Πηγαδάς (46' Μουρατίδης), Αντωνόπουλος, Τρομπούκης(46' Μαλούτας), Νικολάου , Ματούλας, Ζαχαριάδης, Λάμπρου (60' Μπάκανος)


Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παππάς):  Νότας, Ίτσιος, Αδαμίδης (71' Νταλάκας),Κωστάκογλου  Εμ, Παναγιώτου, Δαλκερανίδης (88'Αλβανός),Φασούλας, Γκέκας, Κωστάκογλου Γ, Φυλάκης, Χαραλαμπίδης (65' Αποστολιδης)


Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Πανυτσίδου




Σχόλια