Α' ΕΠΣΚ: ΑΕ Ποντίων - Κοζάνη 1-1 | φωτο

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ντέρμπι ΑΕΠ και Κοζάνη 

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι παρουσία 400 φιλάθλων οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ αλλά οι Πόντιοι είχαν άμεσα την απάντηση πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ 1-1.


Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και τελικά το σκορ μάλλον κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα:

05΄ στην επίθεση από τα δεξιά η ομάδα της Κοζάνης η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί από την άμυνα των γηπεδούχων θα στρωθεί στον Πουτογλίδη ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-1.

10΄ σέντρα του Φωλίνα από αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα της Κοζάνης κεφαλιά του αμαρκάριστου Δούμα η μπάλα άουτ.

16΄ ο Κουτσομήτρος θα κάνει κούρσα από τα δεξιά την κατάλληλη στιγμή σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του επερχόμενου Σαββούδη μέσα στην περιοχή γκολ 1-1.

22΄ φάουλ του Τραυλού από τα δεξιά και από το ύψος περίπου του κόρνερ ο Βίδρας ψηλά θα αποκρούσει σε κόρνερ.

25΄ ο Συμεωνίδης θα βγάλει πλάγια στον Κουτσομήτρο, παράλληλη συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι πριν η μπάλα φτάσει στον Παπαγαθονίκου θα διώξει σε κόρνερ ο Τσικόπουλος με τάκλιν.

39΄ ο Κεΐσογλου θα βρεθεί από την δεξιά πλευρά μέσα και πλάγια στην περιοχή σουτ με τα πόδια αποκρούει ο Πατουλίδης η μπάλα στον Παπαγαθονίκου σουτ λίγο δίπλα από το κάθετο δεξί δοκάρι.

44΄ κόρνερ του Σαββούδη από δεξιά ο Πασχαλίδης κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και στο ύψος του πέναλτι δεν θα πιάσει καλά το σουτ η μπάλα στην αγκαλιά του Πατουλίδη.

50΄ ο Παπαγαθονίκου θα σπάσει στον Σαββούδη ο οποίος μέσα στην περιοχή θα σουτάρει αλλά με τάκλιν ο Αντωνιάδης θα διώξει σε κόρνερ.

57΄ φάουλ με εκτελεστή τον Ίττη από τα είκοσι μέτρα η μπάλα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι στην επαναφορά ο Σαββούδης θα σουτάρει από πλάγια ψηλά άουτ.

66΄ φάουλ του Τραυλού από τα δεξιά μέσα στην μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά ο Πουλατσόγλου η μπάλα άουτ.

77΄ μέγαλη διπλή ευκαιρία για την Κοζάνη όταν ο Τραυλός από αριστερά θα μπει στην περιοχή σουτ ο Βίδρας αποκρούει η μπάλα πάει στην δεξιά πλευρά της περιχής όπου είναι ο Χαματάι μόνος του σουτ νέα απόκρουση του Βίδρα και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

82΄ επίθεση για τους γηπεδούχους από δεξιά σέντρα του Ακριτίδη μέσα στην περιοχή σουτ του Παπαγαθονίκου διώχνει προσωρινά η άμυνα ο Σαββούδης προσπαθεί να σουτάρει αλλά πιάνει ¨αέρα¨ η μπάλα στον Τσαγκαλίδη νέο σουτ αποκρούει ο Πατουλίδης. 

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καρατέρπος με βοηθούς τους κ. κ. Παπαδόπουλο Χ.  και Μπαλιάκα.

Α.Ε. Ποντίων:  (Σαμαράς Γ.) Βίδρας Πασχαλίδης Δημητριάδης (68΄ Ντούκα)  Ακριτίδης Συμεωνίδης  Παπαδόπουλος (84΄ Κουλουκίδης) Σαββούδης Ίττης  Παπαγαθονίκου  Κείσογλου (65΄ Τσαγκαλίδης) Κουτσομήτρος

Κοζάνη: (Παπαδόπουλος) Πατουλίδη;ς Παπαδόπουλος Φωλίνας (78΄ Τακίδης) Αντωνιάδης (54΄ Ευθυμιάδης)  Πουλατσόγλου Τσικόπουλος Τζερεμές ( 54΄ Χαματάι) Κοτζαντίσογλου Πουτογλίδης Τραυλός Δούμας









aepkaragiannion.gr

Σχόλια