Τα δώρα της 16ης εκπομπής!

Τα δώρα της 16ης εκπομπής!
ο τοίχος της φήμης (wall of fame)
Δήμητρα Παρασκευά 1 μπουκάλι με τα σχετικά ορεκτικά από το νέο sports cafe  "Sportime AEK"
Το νέο sports cafe με την επωνυμία Sportime AEK φιλοδοξεί να γίνει το στέκι των φιλάθλων της πόλης της Κοζάνης όπου θα μπορούν να δουν όλους τους ελληνικούς αλλά και ξένους αγώνες σε Nova και Cosmote και να συζητήσουν όλα τα αθλητικά και κοινωνικά τεκταινόμενα της περιοχής μας μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον.

Το Sportime AEK θα είναι ανοιχτό όλη μέρα, από τις 7 το πρωϊ έως αργά το βράδυ, ιδανικό για πρωϊνό καφέ, μεσημεριανό τσίπουρο αλλά και για ποτό το βράδυ.

Στο πατάρι του καταστήματος θα στεγάζονται τα γραφεία της ομάδας, διατηρώντας έτσι την αδιάλειπτη παράδοση του συλλόγου στην ύπαρξη γραφείων από την ίδρυση του το 1972.

Το Sportime AEK βρίσκεται στην διεύθυνση Παύλου Χαρίση 6 (κάτω από την Πολεοδομία – σχεδόν απέναντι από τον Γερμανό) και το τηλέφωνο του είναι 24610-29666.

Σας περιμένουμε!

2 τυχεροί 

ο Γιώργος Συμεωνίδης και ο Lakis Dimitriadis
από 1  πρόσκληση  των 2 ατόμων η κάθε μία, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΚΑΝΑΚΑΙΡΙΣΙΟΙ για το έργο του Μανώλη Μαρκόπουλου ΙΠΕΙΓΟΥΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, στο κινηματοθέατρο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από τις 18/2/2017 έως 25/2/2017.

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.





Σχόλια