Α' ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό - ΑΕΠ Καραγιαννίων 2-1 | φωτο - βίντεο


 Έσπασε το αήττητο της ΑΕΠ το Βελβεντό
Οι πόντιοι οι οποίοι δεν ήταν καλοί στο σημερινό παιχνίδι ηττήθηκαν από ένα ψυχωμένο Βελβεντό δεχόμενοι δύο γκολ από λάθη της άμυνας τους.
Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με υπέροχο γκολ του Σαββούδη και διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 93΄ του αγώνα σε χέρι μέσα στην περιοχή αμυντικού των γηπεδούχων.




Το φιλμ του αγώνα:

4΄ φάουλ με εκτελεστή τον Συμεωνίδη η μπάλα λίγο πάνω απ’ την οριζόντια δοκό του Λαζαρίδη.

37΄ ο Ευαγγέλου θα γεμίσει με εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή κεφαλιά του Παπαστέργιου νέα κεφαλιά του Γκίκα πάνω στην γραμμή διώχνει ο Δημητριάδης.

39΄ όμοια με την προηγούμενη φάση πάλι οι αμυντικοί δεν θα διώξουν σωστά η μπάλα θα στρωθεί στον Παπαστέργιο ο οποίος με σουτ θα κάνει το 1-0.

45΄ φάουλ με τον Σαββούδη η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ το τοίχος ο Λαζαρίδης θα απογειωθεί και θα διώξει σε κόρνερ.

57΄ ατομική ενέργεια του Σαββούδη από πλάγια δεξιά θα πασάρει μέσα στην περιοχή στον Παπαδόπουλο σουτ στην κίνηση ο Λαζαρίδης θα αποκρούσει.

61΄ σουτ του Ευαγγέλου η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

65΄ ο Δημητριάδης θα γυρίσει την μπάλα στον Βίδρα αυτός θα προσπαθήσει να πασάρει στον Παπαδόπουλο θα δώσει  η μπάλα θα  πάει στον Ελαφρό ο οποίος σε κενή εστία θα κάνει το 2-0.

72΄ ο Σαββούδης θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου θα ελιχθεί και με φοβερό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δεξί ¨παραθυράκι¨ του Λαζαρίδη για το 2-1.

78΄ ο Παπαγαθονίκου θα περάσει δύο αντιπάλους του αλλά απέναντι από τον Λαζαρίδη θα πλασάρει άσχημα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

92΄ ο Σαββούδης θα ελιχθεί σέντρα η μπάλα στο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή ο Καρατέρπος θα αρνηθεί το πέναλτι στους φιλοξενούμενους.
ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης):  Λαζαρίδης Καλύβας (62΄ Ελευθεριάδης Β.) Τσιάμης Γκίκας Μπαλάνης Ευαγγέλου Σαρηγιαννίδης Ελαφρός (84΄ Σαμαράς) Σκρέκας (46΄ Ράπτης) Διβηκέλης Παπαστέργιος   

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς):Βίδρας Ντούκα Κουτσομήτρος Δημητριάδης Ζερβανταρίδης (58΄ Λιάμης) Ακριτίδης Συμεωνίδης (79΄ Κουλουκίδης) Παπαδόπουλος  Παπαγαθονίκου  Σαββούδης Κείσογλου (58΄ Τσαγκαλίδης)   


Διαιτητής: Καρατέρπος 
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιουβάρας 



φωτο: Γιάννης Αραβόπουλος 

Σχόλια