Πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες ο ΓΣ Σιάτιστας! | βίντεο

Ο ΓΣΚ Λασσάνης αντιμετώπισε στα ίσια στη Σιάτιστα τον ΓΣ Σιάτιστας και κέρδισε με σκορ 67-69 μέσα στο κλειστό της πόλης!


H Σιάτιστα μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο ημίχρονο, από την άλλη μεριά η ομάδα του Γ. Μήτσιαλου διαβασμένη καλά κατάφερε στο ημίχρονο να προηγείται ακόμα και με 14 πόντους διαφορά 28-42 όπου έκλεισε και το ημίχρονο!

Στην επανάληψη ο ΓΣ Σιάτιστας άλλαξε πρόσωπο... κατάφερε το 28-42 μέσα σε πέντε λεπτά να το γυρίσει ισοφαρίζοντας το σκόρ 45-45 με σερί 17-3 και πέρασε μπροστά λίγο πρίν το κλείσιμο το 3ου δεκαλέπτου 51-48...

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν ακατάληλο για καρδιακούς, πόντο-πόντο μέχρι τα δύο λεπτά πρίν τελειώσει ο αγώνας και ενώ ο Λασσάνης είχε πάρει διαφορά ασφαλείας 5 πόντους όπου λίγο έλειψε να χάσει τον αγώνα.

Χαρακτηριστική φράση 30'' δευτ. πρίν λήξει ο αγώνας σε τρείς προσπάθειες δεν μπόρεσαν οι παίχτες του Γ. Σιάσιου να σκοράρουν και να πάνε το παιχνίδι στον πόντο, ενώ στην τελευτάια φάση του αγώνα ο Καλαμπούκας αστόχησε σε σούτ τριών πόντων!

Τα πολλά λάθη στην επίθεση στέρισαν την νίκη στον ΓΣ Σιάτιστας, ο προπονητής του ΓΣ Σιάτιστας έκανε λόγο για τις συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος και η ομάδα έχει χάσει τον ρυθμό της.

Γ.Γ. Siatista-Info

Τα δεκάλεπτα:
17-17
28-42
51-53
67-69

Σχόλια