ΕΠΣ Γρεβενών: Επιστολή προς ΕΠΟ με την οποία παραδέχεται ότι αδίκησε τον κ. Ραμπαβίλα και τους υπαλλήλους της | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Με έγγραφο – επιστολή  που έστειλε η ΕΠΣ Γρεβενών στις 1/2/2017 προς την ΕΠΟ, παραδέχεται ότι αδίκησε τον κ. Ραμπαβίλα Αντώνη και τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας όσον αφορά το θέμα της διεξαγωγής του αναβληθλέντα αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΕ Ποντίων – Εορδαϊκού σε έδρα μη όμορη Νομού κι έβγαλε συμπεράσματα εν θερμώ.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΣ Γρεβενών είχε καταγγείλει την ενέργεια αυτή κοινοποιώντας την στην  επίσημη σελίδας της και στα ΜΜΕ. 
Η σελίδα μας matiesstasport.blogspot.gr  γνωστοποιεί στους αναγνώστες αυτή την επιστολή. 

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε η ΕΠΣ Γρεβενών στην ΕΠΟ και στον κ. Ραμπαβίλα με την οποία ανακαλεί την αρχική καταγγελία της. 


Κύριε Πρόεδρε
Κατόπιν επαφών και συζητήσεων που είχαμε με τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση αυτή  μέρη, μετά την επίσκεψη του Προέδρου μας στα γραφεία της Ομοσπονδία μας  σας επισημαίνουμε τα κάτωθι :
Προφανώς με την πίεση του κατεπείγοντος  όσον αφορά το θέμα της διεξαγωγής τα αναβληθέντα αγώνα μεταξύ ΑΕ Ποντίων – Εορδαϊκού σε έδρα μη όμορη Νομού, προφανώς βγήκαν συμπεράσματα εν θερμώ.
Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αδικήσαμε τον κ.ΡΑΜΠΑΒΙΛΑ ΑΝΤΩΝΗ και τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας αλλά ότι πράξαμε, έγινε για το συμφέρον του σωματείου μας.
Φυσικά και γνωρίζουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών της Ομοσπονδίας και εκτιμούμε ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν με αμοιβαία κατανόηση της σκοπιμότητας των όσων ειπώθηκαν. Η ΕΠΣ Γρεβενών ζητά την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε σε σας, και στις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους της ΕΠΟ ότι αποτελούμε έντιμα μέλη της οικογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ζητούμε κι εκτιμούμε ότι θα ξεπεραστεί άμεσα  με τη δική σας συνδρομή το γεγονός αυτό.
Η αρωγή και  συνεργασία θα διασφαλιστεί από μέρους μας, ως κανόνας για το καλό του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα επαναληφθούν τέτοιου είδους καταστάσεις που οδηγούν σε ρίξεις και παρανοήσεις που βλάπτουν όλους μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. – ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ                         ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΑΤΖΗΣ


το χρονικό της καταγγελίας της ΕΠΣ Γρεβενών 

Καταγγελία της ΕΠΣ Γρεβενών προς την ΕΠΟ


Κύριε, Πρόεδρε
Καταγγελία της ΕΠΣ Γρεβενών κατά του Ραμπαβίλα Αντώνη υπευθύνου του αγωνιστικού τμήματος της ΕΠΟ για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία ο οποίος ενεργώντας ως εκπρόσωπος του "παλαιού κατεστημένου" της ΕΠΟ όρισε τον αγώνα της εκπροσώπου της Ενωσής μας στην Γ΄ Εθνική (ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ ) στον κρίσιμο αγώνα για τη σωτηρία της σε γήπεδο της ΒΕΡΟΙΑΣ ( στο γήπεδο των Λευκαδίων).

Ζητάμε από την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ να κληθεί σε απολογία και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να αναβληθεί άμεσα ο συγκεκριμένος αγώνας λόγω της κρισιμότητας του. Οι όποιες αναβολές οφείλονται στις παρατεταμένες δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Γρεβενά. Πρέπει να κλείσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος των υπαλλήλων στελεχών του ΄΄παλαιού κατεστημένου ΄΄ που υπερκερούν την εκάστοτε διοίκηση .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. – ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ                         ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΑΤΖΗΣ


Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ διαμαρτύρεται και περιμένει απάντηση από την ΕΠΟ! - Νέα ανακοίνωση!

Μετά την προτροπή της ΕΠΟ να ανακαλέσει την ανακοίνωση που εξέδωσε  η ΕΠΣ Γρεβενών, με νέα ανακοίνωσή της,  τοποθετείται και πάλι θέτοντας τέσσερα ερωτήματα.

Αναλυτικά :

«Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ διαμαρτύρεται και περιμένει απάντηση από την ΕΠΟ όπως ζητήθηκε με το κείμενο του παρακάτω εγγράφου που στάλθηκε στην ΕΠΟ σήμερα 25-01-2017
Σε απάντηση του υπ αριθμ. 2943/25-01-2017 η ΕΠΣ Γρεβενών και ο Πρόεδρός της κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ σας υποβάλλουμε τα εξής:

1. Ορίσθηκε έδρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα μεταξύ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ σε έδρα η οποία δεν είναι σε όμορο Νομό όπως ζητήθηκε από την ΕΠΟ να συναινέσει το σωματείο.

2. Η απόσταση που θα διανύσει η γηπεδούχος ομάδα είναι μεγαλύτερη από ότι η φιλοξενούμενη ομάδα.

3. Τηλεφωνικά μας ενημερώσατε ότι έπρεπε να γίνουν οι αναβληθέντες αγώνες του πρώτου γύρου για να αρχίσει ο δεύτερος γύρος χωρίς εκκρεμότητες.

4. Σας γνωρίζουμε ότι εκκρεμεί το αναβληθέν παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ –ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υψίστης βαθμολογικής σημασίας για το σωματείο μας και εγείρεται το νόμιμο συμφέρον του.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε τους λόγους για τους οποίους δεν προηγήθηκε ο αγώνας της 14ης αγων. μεταξύ των σωματείων ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ αλλά διενεργείτε το ματς της 15ης αγων. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ.

Όλα τα προαναφερθέντα μας δημιουργούν ευλόγως τις υπόνοιες εάν ακολουθήθηκε η πρέπουσα και ενδεδειγμένη διαδικασία παράλληλα μας δημιουργεί το αίσθημα της κατάφωρης αδικίας ως προς την αντιμετώπιση του σωματείου μας και ως προς την Ένωση μας γενικότερα.
Να επισημάνουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Αναπληρωτή του ο κ. ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ απέκρυψε τα προαναφερθέντα και επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε αντιπαράσταση μαζί του με την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών μας.

Όσον αφορά αν πρέπει να ανακαλέσουμε την προηγούμενη ανακοίνωση διαμαρτυρίας θα πρέπει εγγράφως να απαντηθούν όλα τα παραπάνω για να πειστεί η Ένωση για την σκοπιμότητα και τον καλοπροαίρετο ορισμό του αγώνα.

Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε πως είμαστε εκλεγμένοι από όλα τα σωματεία της Ένωσης μας εκπροσωπώντας τα δίκαια συμφέροντά τους.»


Η απάντηση της ΕΠΟ προς την ΕΠΣ Γρεβενών

Απάντηση στην ΕΠΣ Γρεβενών μέσω επιστολής έδωσε η ΕΠΟ, ζητώντας της να ανακαλέσει στα όσα είπε για υπάλληλό της, ειδάλλως θα την στείλει στην επιτροπή δεοντολογίας!

(Η απάντηση της ΕΠΟ)
Η ΕΠΟ απάντησε άμεσα με δισέλιδο έγγραφο, στο οποίο ζητούσε από την ΕΠΣ να ανακαλέσει τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς της, αλλιώς θα την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τις κυρώσεις που προβλέπονται.

Από την ΕΠΟ τονίζεται πως η ΑΕ Ποντίων συναίνεσε για την συγκεκριμένη αλλαγή και μάλιστα πως η απάντησή της εστάλη από το φαξ της ΕΠΣ Γρεβενών!

Επίσης προκύπτει πως στην Ομοσπονδία ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραπέμψουν τον εν λόγω υπάλληλο, θεωρώντας ότι έκανε σωστά την δουλειά του. Ακόμα όμως και λάθος να είχε γίνει στην ελληνική Ομοσπονδία θεωρούν πως δεν δικαιολογούνται τέτοιες εκφράσεις και αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

Σχόλια

  1. diabazontas ties palies anakoinoseis ton 2 pleuron diapistono megalh diplomatia os pros thn epo epomenh fora pisteuo den ta mporesete na bgalete kamia diamarturia sosta praxate me thn anakoinosh thn proth fora entelos lantasmena k adikaiologhta thn deuterh auth einai h dikh mou apoψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.