Γ' Εθνική: Εορδαϊκός - Νάουσα 0-1 - Πυρ και μανία όλοι στον Εορδαϊκό με τον διαιτητή Μαμασούλα... μιλάνε για σφαγή !



 Πυρ και μανία όλοι στον Εορδαϊκό με τον διαιτητή Μαμασούλα
Άδικη ήττα στο 94΄για τον Εορδαϊκό  από την Νάουσα με σκορ 0-1
Οι Λιγνιτωρύχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ Μαμασούλα ο οποίος έσπρωχνε όπως υποστηρίζουν την Νάουσα ,ιδίως στο β’ μέρος  δίνοντας  συνέχεια ανύπαρκτα  φάουλ βάζοντάς την  έτσι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.


Αποκορύφωμα η φάση του γκολ της Νάουσας  στις καθυστερήσεις με ρεσιτάλ αδικίας από Μαμασούλα. Η μπάλα περνάει άουτ, αλλά δίνεται κόρνερ.
Το κόρνερ εκτελείται  η μπάλα απομακρύνεται, νέο γέμισμα από τους ποδοσφαιριστές της Νάουσας, ο επόπτης σηκώνει για οφσάιντ αλλά  ο διαιτητής  παίρνει τη φάση πάνω του συνεχίζει το παιχνίδι και ο Σαμαρόπουλος σημειώνει το 0-1 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Εορδαϊκού. 
Με το τέλος του παιχνιδιού όλοι στον Εορδαϊκό τα είχαν με την διαιτησία και δεν μπορούσαν  να καταλάβουν το λόγο που ο κ. Μαμασούλας τους έπαιξε,  όπως λένε τόσο εχθρικά σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι!
 Ο κ. Λιάμης σε δηλώσεις του ήταν φανερά εκνευρισμένος  μ'  αυτά που έγιναν και θα ζητήσει,  όπως μας είπε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή  από τα παιχνίδια του Εορδαϊκού.

Στα καθαρά αγωνιστικά το παιχνίδι στο α’ μέρος ήταν  ισορροπημένο  με την Νάουσα να πατάει καλύτερα αλλά να μη δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 
Στο β’ ημίχρονο ο Εορδαϊκός ανέβασε στροφές κι έχασε κλασικές ευκαιρίες να σημειώσει γκολ  με τον Μπαλίτσα δύο φορές και τον Γκελοσάνη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάνεται στο 62΄όταν ο Βλαδίκας πιάνει σουτ βολίδα από 25 μέτρα η μπάλα τραντάζει το δοκάρι στην επαναφορά ο Ιωαννίδης πιάνει την κεφαλιά  σε κενή εστία αλλά η μπάλα περνάει άουτ !!!

Εορδαϊκός: Στόικος, Λιάπτσης, Λιάμης, Σερασκιέρης, Τσοχαταρίδης, Μπαλίτσας, Τσακανίκας, Γκελοσάνι, Καλογιαννίδης (59΄Βλαδίκας) , Μάγγος(78΄Χαραλαμπίδης), Ιωαννίδης.

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Νύρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης, Σαμαρόπουλος, Χατζόπουλος, Μουρίκι, Τούφας.

Διαιτητής: Μαμασούλας, 
Βοηθοί: Τασόπουλος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας )

Σχόλια