ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ στις εκλογές του Γ.Σ. Κοζάνης | του Παναγιώτη Μεϊχανετσίδης

ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ στις εκλογές του Γ.Σ. Κοζάνης, με αυτή τη μέθοδο που υιοθέτησε ο πρόεδρος και τα  υπόλοιπα μέλη με την συνδρομή δικηγόρου από Θεσσαλονίκη, πιθανολογώ, διεξήχθησαν οι εκλογές του συλλόγου το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Κατόπιν εντολής, περί των δέκα φουσκωτών γαϊδουριών περίπου, και δεν το παίρνω πίσω και ας μου κάνουν μήνυση, γιατί για γαϊδούρια πρόκειται, του υποτίθεται προέδρου του συλλόγου του δημοσίων σχέσεων κλπ, εισήλθαν στο χώρο και απειλούσαν τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου που πήγαν να ψηφίσουν. 

Αλήθεια αν ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ., μέλη να τα κάνει ο θεός, φοβόντουσαν τους γονείς των παιδιών και τα μέλη του συλλόγου  την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας, γιατί καθόντουσαν δίπλα δίπλα και παρακολουθούσαν το αγώνα.  

 Το αστείο είναι ότι ενώ το Σάββατο στις εκλογές φουσκωτά γαϊδούρια περιφερόντουσαν και προπηλάκιζαν τον κόσμο στο χώρο που διεξήχθησαν οι εκλογές για την  προστασία του δ.σ. (τρομάρα τους), την Κυριακή κανένας από τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου δεν ασχολήθηκε με τους τύπους αυτούς που παριστάνουν το δ.σ. στον αγώνα. 

Αλήθεια που ήταν αυτά τα 200 μέλη που γραφτήκαν το τελευταίο 20ήμερο για να ψηφίσουν στις εκλογές, ποιος πλήρωσε εγγραφή και συνδρομές για να ψηφίσουν, γιατί δεν τους κάλεσε ο  πρόεδρος (λεβέντης όμως ψηλός ευθυτενής)  να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αφού είναι φαν του βόλεϊ 

Αυτά τα ολίγα δεν θέλω να γράψω άλλα φτάνουν αυτά. 
Έχετε ρίξει πολύ χαμηλά το prestige του συλλόγου υποτιθέμενε πρόεδρε και οι υπόλοιποι. 

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.        

Σχόλια