Φ.Σ. Κοζάνη: Βράζει για τη διαιτησία

Φτάνει πια!
Το ποτήρι ξεχείλισε.

Στις τάξεις της Κοζάνης  υπάρχει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια για την απώλεια δύο βαθμών σ’ έναν δικό της αγώνα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Καρατέρπος κυρίως στην επανάληψη, όπως λένε, έκανε πως δεν βλέπει το σκληρό παιχνίδι ορισμένων παικτών της ΑΕΠ.


 Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Στο παιχνίδι ΑΕΠ - Κοζάνη  η ανοχή μας για τη διαιτησία, τελείωσε. Η στάση μας και ο σεβασμός που δείξαμε, εκλήφθηκε ως αδυναμία.
Ο διαιτητής κ. Καρατέρπος , αποδείχθηκε πολύ μικρός, να σφυρίξει ένα τέτοιο  ντέρμπι.
Δυστυχώς δικαίωσε εκείνους, που από την ημέρα του ορισμού του, φοβόταν γι αυτό που θα ακολουθήσει.
Δεν σεβάστηκε την ιστορία της Κοζάνης  και την προσπάθεια των παικτών μας.
Για μας είναι πια ανεπιθύμητος  όπως και όσοι δε σέβονται την  στάση μας, μέχρι σήμερα.

Η Κοζάνη δεν ζητάει εύνοια από κανένα.

Ούτε αναζητάει άλλοθι στην διαιτησία.

Εμείς ζητήσαμε μόνο το πενήντα-πενήντα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αρνητικός παράγοντας μίας πολύ δυνατής  αναμέτρησης ήταν ο κάκιστος διαιτητής Καρατέρπος, ο οποίος, έδειξε πως δεν ήταν ικανός να σταθεί στην δυναμική του αγώνα .

Έντονο προβληματισμό μας δημιουργεί η σημερινή στάση του ανερχόμενου και υπέρλαμπρου αστεριού του συνδέσμου διαιτητών Κοζάνης  με σφυρίγματα και στην Γ’ Εθνική Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν η απάθεια του κ. Καρατέρπου η αδιαφορία και ο διαφορετικός τρόπος σκέψης απ’  όσους  γνωρίζουν το ποδόσφαιρο    μη τηρώντας βασικούς κανονισμούς διαιτησίας.

Αλλά ο  προβληματισμός μας γίνεται ακόμα εντονότερος από την στάση των παρατηρητών διαιτησίας που αντί να συνετίσουν και να συμβουλέψουν τους κακούς και αδιάφορους διαιτητές, τους δικαιολογούν με αποτέλεσμα αυτοί να μην βελτιώνονται και τα επόμενα χρόνια ως φυσικό επόμενο να διαπράττουν τέτοια διαιτητικά λάθη  που όλοι βλέπουμε στα γήπεδα.

Φωνάζουμε, γιατί δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε τίμια στο γήπεδο αυτό που δικαιούμαστε.
Κανένας σεβασμός και καμία ανοχή λοιπόν από εδώ και πέρα σε όσους δεν το αξίζουν.
Φτάνει πια ..Το ποτήρι ξεχείλισε !!!

Και ένα μήνυμα: Όσοι νομίζουν ότι η Κοζάνη  τελείωσε, επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δουν τη συνέχεια! Θα έχει ενδιαφέρον!  


Το Δ.Σ. του ΦΣ Κοζάνη

Σχόλια

  1. einai krima kapoioi kurioi na mhn sebontai thn istorikh omada ths kozanhs j ton k agapio gabrihlidh gia thn megalh prospateia pou kanei sto telos pisteuo ta dikaiotei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι διαμαρτυρονται και κανενας δε μας λεει σε τι φασεις αδικηθηκε.. wtf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μαζί στην Κοζάνη πείτε ένα ευχαριστώ στον Αντώνη σαββουδη που έπιασε τσαφ εκεί και δεν φάγατε το παστέλι σας......Τυχηηηη.... ΑΕΠΑΡΑ ΓΕΡΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.