Τιμητικές διακρίσεις για την Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

Μία μέρα ξεχωριστή η σημερινή ,για τους Αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης,  οι οποίοι ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Tae Kwon Do  Βόρειου Ελλάδος, και είναι πρωταγωνιστές στα πρωταθλήματα της.

Ημέρα Απονομής τιμητικών διακρίσεων και κοπή πίτας της Ένωσης μέσα σε όλους αυτούς και 10 Αθλητές του κοζανίτικου συλλόγου   οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν σε Πανελλήνιο επίπεδο και στα τρία πρωταθλήματα του έτους 2015 -2016. 
Ο λόγος για τους :
1) Διάφας Αργύρης Πανελλήνιο νίκης 
2) Μεχτερίδης Στέλιος Πανελλήνιο νίκης 
3) Πατιάς Παρμενίων Πανελλήνιο νίκης 
4) Τεληκωστόγλου Αποστόλης Πανελλήνιο νίκης
5) Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος Πανελλήνιο νίκης 
6) Τσαμπούρα Μαριάννα Πανελλήνιο νίκης 
7) Σολακίδης Κωνσταντίνος Πανελλήνιο νίκης 
8) Νικολαΐδου Αναστασία πρωταθλήτρια Εταβε
9) Μπουντιούκος Σπινάρης Νικόλαος Πρωταθλητής Εταβε
10) Γεροντίδης Χρήστος Πρωταθλητές Εταβε 

Το παρόν έδωσαν ακόμη από τον Σύλλογο, ο  κύριος Θεοδωρίδης Θεόδωρος Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do, η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία Υπεύθυνη Διαιτησίας Βόρειου Ελλάδος και Διεθνής Διαιτήτρια ,που έκαναν και μέρος των απονομών μαζί με άλλους επίσημους προσκεκλημένους.
Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες ,στο πρόσωπο του Ιατρού και Παγκοσμίου πρωταθλητή του Tae Kwon Do , κυρίου Πατιά Παρμενίων για την προσφορά του στα καθήκοντα του Ιατρού, στις Αποστολές της Εταβε καθώς και στον προπονητή της Αγωνιστικής ομάδας, κυρίου Αλμασίδη Χρήστου για την προσφορά του στην Επίλεκτη ομάδα της Ένωσης.

Το Δ.Σ.του Συλλόγου Συγχαίρει την Ένωση για την εξαιρετική εκδήλωση που για μια ακόμη χρονιά πραγματοποίησε και επίσης συγχαίρει όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της όμορφης και μοναδικής γιορτής -τους Αθλητές.














Σχόλια