Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή Βασιλόπιττας της ΕΠΣ Κοζάνης - Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιπερειφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς | φωτο - βίντεο


Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή μεγάλου αριθμού ομάδων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης ,η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας της ΕΠΣ Κοζάνης την  Δευτέρα  20 Φεβρουαρίου.


Αρκετά θέματα κάλυψε η γενική συνέλευση της ΕΠΣ στην οποία συζητήθηκαν αρκετά σημαντικά ζητήματα, με τα περισσότερα βέβαια να περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά ζητήματα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Διοικητικός απολογισμός, Οικονομικός απολογισμός (Βίντεο)


Εγκρίθηκαν  ομόφωνα ο  Διοικητικός απολογισμός έτους 2016.
ο Οικονομικός απολογισμός από 01/01/2016 έως 31/12/2016.
 και ο προϋπολογισμός έτους 2017.

Παναγιώτης Πλακεντάς Για τους γιατρούς και τις επιχορηγήσεις της περιφέρειας(Βίντεο) Στη γενική συνέλευση βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακής ενότητας Ν. Κοζάνης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς  ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους  πως το καθεστώς με τους γιατρούς στα γήπεδα θα συνεχιστεί με την περιφέρεια να συνεχίσει να βοηθάει  πάνω σ αυτό το σημαντικό γεγονός, αλλά και πως  θα βοηθήσει για την ανακατασκευή του τάπητα στο ενωσιακό γήπεδο.  

Τι θα γίνει με την ανακατασκευή του τάπητα στο ενωσιακό (βίντεο) Ο  πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης   κ. Χρήστος Σάββας στη συνέχεια εξήγησε  στα μέλη της γενικής  συνέλευσης  το λόγο που τον ανάγκασε να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης .
Μετά το κατηγορητήριο που ασκήθηκε εναντίον του, οι αρχές του και οι αξιοπρέπειά του δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει ώσπου να λάμψει η Αλήθεια…! οπότε υπέβαλε την παραίτησή του. Τόνισε τέλος πως δε θα πάψει να προσφέρει  και θα συνεχίσει να βοηθάει όποτε και όταν χρειαστεί.

Χρήστος Σάββας τι είπε για το κατηγορητήριο που του ασκήθηκε (βίντεο) Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε  ο  Dr Ζήσης Παπανικολάου Διδάκτωρ Ερευνητής Αθλητικών Επιστημών Πανεπιστημίου Temple ΗΠΑ, Αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο οποίος δήλωσε πως  από τους 55 προέδρους των Ενώσεων της χώρας, μόνο οι 5 δεν ζουν από το ποδόσφαιρο ... η ΕΠΣ Κοζάνης είναι από τις πιο "καθαρές" ΕΠΣ ...  .

  


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Φώτης Φολτόπουλος. 

ΠΑΟΚ Κοίλων 

Τυχερή ομάδα που έτυχε το φλουρί και τις 5 μπάλες ο ΠΑΟΚ Κοίλων Τυχερές ομάδες που κέρδισαν μετά από κλήρωση από 3 μπάλες ο ΑΟ Κρόκου , η Πρόοδος Μεταξά και η Δράση Τσοτυλίου 
ΑΟ Κρόκου 

Δράσις Τσοτυλίου 

Πρόοδος Μεταξά 

Ως επίλογος υπήρξε η δέσμευση από όλους ότι η Ένωση  θα συνεχίσει αδιάκοπα να προασπίζεται τα συμφέροντα των ομάδων  μελών της, και  θα φροντίζει για την αντιμετώπιση των πολυάριθμων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν

Χρήστος Σάββας Τι είπε για τους γιατρούς, τα εξοδολόγια, κερκίδες τα προβλήματα και πως θα αντιμετωπιστούν  επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 
matiesstasport.blogspot.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.