Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Πυγμαχία: Πέρασε στον επόμενο γύρο του τουρνουά stranja 2017 ο Κοζανίτης πυγμάχος, Πολυνείκης Καλαμάρας - δηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη η κλήρωση για το τουρνουά stranja 2017 στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο Κοζανίτης πυγμάχος, Πολυνείκης Καλαμάρας πέρασε μπάι  και θα αγωνιστεί  αύριο με  τον νικητή του αγώνα Τουρκία VS USA Αμερική.
Ο  αγώνας του Πολυνείκη θα γίνει αύριο στις 4.30 με 5 η ώρα.. Καλαμάρας: «Tο τουρνουά είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Oυσιαστικά πρόκειται για … ένα μικρό Παγκόσμιο πρωτάθλημα με συμμετοχή 35 χωρών. Με όποιον αντίπαλο χρειαστεί να αναμετρηθώ, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό το τουρνουά αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα u-22 που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία 13- 22 Μαρτίου. Εκεί ο στόχος μου είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου».

Αϊδινιώτης: «Για εμάς αποτελεί τεράστια επιτυχία που ένας αθλητής μας αγωνίζεται σε μία τόσο μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές του, τις οποίες έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού για μία ακόμη φορά! Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πολινείκη


Καλή επιτυχία! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.