Β’ ΕΠΣΚ: Ηρακλής Κρυόβρυσης – Ακαδημία Π. Βοΐου 0-0 | φωτο - βίντεο


Μοιρασιά στο ντέρμπι

Ένα  ωραίο παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις έγινε στο γήπεδο (Χαριτωνίδης)  της Κρυόβρυσης.  Το ντέρμπι  μεταξύ Ηρακλή Κρυόβρυσης – Ακαδημία Βοΐου έληξε με 0-0.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με το Βόιο να έχει την υπέροχη στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει κλασικές ευκαιρίες για γκολ ενώ στο δεύτερο η ομάδα της Κρυόβρυσης ισορρόπησε τον αγώνα κι έχασε προς το τέλος  δυο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Να επισημάνουμε εδώ την άριστη διαιτησία του κ. Καρατέρπου και των εποπτών κ.κ. Μπισούκη και Εμμανουήλ  Β.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση έχουμε στο 5΄ για το Βόιο όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έρχεται μέσα στην περιοχή , εκεί κάνει το  πλασέ ο Τουλιόπουλος , αλλά  ο τερματοφύλακας έδιωξε με τα πόδια και εν συνεχεία οι αμυντικοί.
8΄  Δυνατό σουτ του Ηλία του Βοΐου, η μπάλα κοντράρει  και βγαίνει κόρνερ.
18΄Η Κρυόβρυση θα απαντήσει στην ευκαιρία όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσεμπερλίδη η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
22΄ Ωραίο το 1-2 του Στεργιόπουλου Δ.  με τον Καραγιάννη, ο τελευταίος βρήκε τον πρώτο μέσα στην περιοχή που μπήκε μόνος του και από πλάγια έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Στεργιόπουλος  Σ από κοντά δεν μπόρεσε να σημειώσει το γκολ.
37΄ Μόνος ο Ηλίας του Βοΐου κάνει το πλασέ αλλά διώχνει ο τερματοφύλακας με τα πόδια.
50΄ Έχουμε διακοπή με τον διαιτητή να κάνει παρατηρήσεις στους αναπληρωματικούς του Βοΐου να μετακινηθούν μιας και έκαναν προθέρμανση κοντά στο τέρμα και στην γραμμή του άουτ.
53΄ Η Κρυόβρυση διαμαρτύρεται για χέρι σε σουτ του Μούκα, αλλά ο διαιτητής συνέχισε ο το παιχνίδι  θεωρώντας το χέρι  ακούσιο.
58΄ Ευκαιρία για το Βόιο όταν το σουτ του Στεργιόπουλο πέρασε άουτ.
61΄ Σουτ του Φασούλα του Βοΐου κατέληξε άουτ.
70΄ Είχαμε έναν διαπληκτισμό  για ένα φάουλ του Μούκα της Κρυόβρυσης με τον Καραγιάννη του Βοΐου με τον διαιτητή να τους δείχνει  από μια κίτρινη κάρτα.
75΄Η Κρυόβρυση χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο όταν  μόνος του και μετά από πάσα του Μούκα κάνει το σουτ αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 92΄ για την Κρυόβρυση , αυτήν την φορά με τον Τσεμπερλίδη που μετά από γύρισμα κεφαλιά του Παπαδόπουλου, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.  Καρατέρπος με επόπτες τους κ.κ.  Μπισούκη και Εμμανουήλ Β


Συνθέσεις ομάδων:
Ηρακλής Κρυόβρυσης (Μανώλας):  Μανώλας, Τσάκος (60΄Ιωσιφίδης), Λούσιος, Αρσενίδης, Βλάχος, Τσεμπερλίδης, Ακριτίδης, Αιχμαλωτίδης, Τσούτσης (46΄Λυπιρίδης), Μούκας (85΄Ματσιγγάρης), Παπαδόπουλος.



Ακαδημία Π. Βοΐου (Δημητρίου): Τολιόπουλος, Στεργιόπουλος, HUKA (72΄ Μαυρίδης), Τολιόπουλος Δ, Αλεξίου, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης, Στεργιόπουλος Σ. (72΄ Πατούρι), Φασούλας, Παπουτσίδης, Ηλίας (80΄Τζακόπουλος). 

ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 
επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 




Σχόλια